Fejlesztés alatt áll egy új Lord Of The Rings MMO

2023. május 15.
22.8311
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Amazon Games és az Embracer Group bejelentették, hogy egy új Gyűrűk Ura MMO van készülőben, amely világszerte megjelenik PC-re és konzolokra, a játék még a fejlesztés korai szakaszában van és a megjelenési dátuma sem ismert.

A fejlesztéssel az Amazon Games, pontosabban annak leányvállalata, az Amazon Games Orange County csapata foglalkozik, ez a stúdió leginkább a New World című MMORPG-ről ismert, ami 2021-es megjelenése idején a Steam egyik legtöbbet játszott címe volt.

Christoph Hartmann, az Amazon Games alelnöke azt szeretné, ha a játék "újragondolná" Középfölde világát. Az egyelőre cím nélküli The Lord of the Rings játékról sokat még nem közöltek, az biztos, hogy egy nyitott világú MMO-kaland lesz, de további részleteket, beleértve az indulás dátumát is, egy későbbi időpontban osztják meg.

Lee Guinchard, a Freemode vezérigazgatója hozzátette: "minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy egy olyan MMO-t hozzunk létre, amely méltó lesz a kiterjedt Középfölde-univerzumhoz és világszerte elkápráztatja a játékosokat."

3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 napja

Nagyszerű hír, igen várós már most.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 2 napja

Ohh ez nagyon jól hangzik! Kíváncsi vagyok!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 napja

Hoppáááááá!!! meglepett smiley Na erre íváncsi vagyok, iszonyat jó alapanyag.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja