Élőszereplős trailerrel jelentkezett a Spider-Man 2

2023. január 30.
42.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Marvel's Spider-Man 2, az év egyik legjobban várt játéka megkapta az első élőszereplős trailerét, amelyet először az ausztrál ESPN csatorna mutatott be egy élő adás során - a tervek szerint a játék 2023 őszén megjelenik.

Az élőszereplős trailer bepillantást enged a Spider-Man 2 világába, amelyben Peter Parker és Miles Morales új kihívásokkal és ellenségekkel néz szembe. Az előzetes, - amelyet egy hírcsatorna hamis adásaként mutattak be, - arra is utal, hogy a Sony megkezdte a játék marketingkampányát.

Az új Pókember játék izgalmas élményt ígér, a játékosok Peter Parker és Miles Morales szerepébe bújva olyan veszélyes gonosztevőkkel szállnak szembe, mint Venom és Kraven. Bár egy rövid CGI-trailert már kiadtak, játékmenetről szóló felvételek még hiányoznak, de valószínűleg a következő hónapokban többet is láthatunk majd, ahogy közeledünk a megjelenés felé.

Spider-Man 2, az év egyik legjobban várt játéka megkapta az első élőszereplős trailerét, amelyet először az ausztrál ESPN csatorna mutatott be egy élő adás során - a tervek szerint a játék 2023 őszén megjelenik.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

De****a!!!

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Annyira jól el van találva ennek a játéknak a hangulata, mindig nagyon bejön.

válasz erre
Spider-Man 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja