Elkezdhetjük a harcosok útját járni a Street Fighter 6-ban

2023. június 02.
17.6081
Botyi profilja, adatai
Botyi
A mai napon a legendás verekedős játéksorozat újra az utcára lép, a Street Fighter 6 PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re és PC-re érkezett meg a Steamen, kizárólag digitális formában, két új, most bemutatott funkcióval.

A megjelenés alkalmából a Capcom két új bejelentést tett közzé: egyrészt a Buckler's Boot Camp a Street Fighter 6 társoldala tele van olyan funkciókkal, amiktől a játék még élvezetesebb lesz, így például megnézhetjük az ellenfeleink statisztikáit, ranglista helyezésüket és klubtagságukat. Másrészt a Capcom és az Onitsuka Tiger kollaborációja által két pólót és 2 edzőcipőt kaphatunk az egyedi avatárunkhoz.

Várhatják az új prémium jutalmakat is, amik a Fighting Pass-ban lesznek elérhetőek, így minden hónapban új lehetőségek várnak, hogy egyedivé tegyük karakterünket vicces és izgalmas felszereléssel. A cím vadonatúj egyjátékos World Tour módot, a közösségre összpontosító Battle Hub módot, továbbfejlesztett látványvilágot, új irányítási módot, 18 karakterből álló választékot és valós idejű kommentárt ígér.

Mi a Game Channelen már teszteltük és itt lehet elolvasni.

Street Fighter 6 PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re és PC-re érkezett meg a Steamen, kizárólag digitális formában, két új, most bemutatott funkcióval.'>
3 hozzászólás

VaPe

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Imádom. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Bevárok pár DLC karaktert és majd akkor állok neki.

válasz erre

muki

11 hónapja, 2 hete

Várok vele kb két hónapot, egyelőre nem vetem bele magam. De biztos hogy kell.

válasz erre
Street Fighter 6
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja