Elképzelhető, hogy a Microsoft egy új VR-eszközt fejleszt

2023. április 30.
20.3781
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Microsoft új szabadalmat nyújtott be, amely egy lehetséges jövőbeli VR headsethez kapcsolódhat, úgy tűnik, hogy az Activision Blizzard-felvásárlás nehézségei mellett a színfalak mögött rengeteg más dolog is zajlik.

Jelen állás szerint a PlayStation az egyetlen olyan otthoni konzol, amely a PS VR2 révén VR-kompatibilitással büszkélkedhet, a Nintendo próbálkozott a Labo-szettjével, de nem igazán nyerte el a játékosok tetszését. A Microsoft új szabadalma egy továbbfejlesztett szemkövető rendszerre vonatkozik, amelyet potenciálisan egy jövőbeli VR headset részeként használhatnának.

Bár ez a szabadalom talán nem hasonlít egy VR-headsetre, de egy szilárd szemkövető rendszer, amely képes az önkalibrálásra és a torzítások kompenzálására, egy intuitív és felhasználóbarát VR-rendszer részét képezheti, illetve a Microsoft Hololens továbbfejlesztése lehet. A szabadalmak nem mindig válnak fogyasztói termékekké, de erre nagyobb esély van, mint néhány ezoterikus jellegű szabadalomnak, amelyeket időről időre beadnak.
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 18 napja

Nem az a kérdés hogy lesz-e hanem hogy mikor. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 19 napja

Szerintem meg inkűbb biztos. Hülyék lennének kimaradni.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 19 napja

Nem vagyok meglepve, konkurencia nagyon belehúzott.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja