Egyjátékos sztori módot kaphatnak a régi raidek a World of Warcraftban

2024. június 17.
8.9741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan elhanyagolta mostanában a World of Warcraftot a Blizzard, azonban a kreatív ötletek hatására úgy tűnik, hogy beindult az újrahasznosítás - legalábbis ebből következtethetünk Morgan Day igazgató legutóbbi nyilatkozatából.

Morgan a PC Gamer munkatársainak beszélt az új Remix tartalmakról, amelyek kapcsán a magazin rögtön lecsapott, és feltette a kérdést, hogy mi lesz a régi raidekkel, amelyek ideálisak lennének ahhoz, hogy egyjátékos sztori módként újra átélhessék őket a rajongók?

Az igazgató nem akarta konkrétan megerősíteni a hírt, de elmondta, hogy már van erre vonatkozó kezdeményezés a játékban, ebből kifolyólag lehetségesnek tartja, hogy néhány raidet elérhetővé tesznek ilyen formában, így lehetőséget kapnánk arra, hogy újra átélhessük azokat a tartalmakat, amelyeket korábban esetleg kihagytunk valamiért.
World of Warcraftot a Blizzard, azonban a kreatív ötletek hatására úgy tűnik, hogy beindult az újrahasznosítás - legalábbis ebből következtethetünk Morgan Day igazgató legutóbbi nyilatkozatából.'>
2 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 3 napja

Az de fura. meglepett smiley

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 napja

Aaaaaz kemény! meglepett smiley

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások