Egy single-player Vasember játékot jelentett be az Electronic Arts

2022. szeptember 20.
12.6561
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Electronic Arts hivatalos közleményben erősítette meg a projekt létezését, emellett izgalmas részleteket is elárultak a készülő külső nézetes Vasember játékról, amin jelenleg több iparági veterán is dolgozik.
 

Úgy tűnik, hogy a korábban elkaszált Vasember játék után egy másik kiadó próbálja meg feldolgozni virtuális formában a Marveles szuperhőst. A Battlefield játékok kiadója, az EA ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy egy külső nézetes, single-player Vasember játékon dolgoznak a Marvellel közösen.

A fejlesztést a Star Wars: Rogue Squadron és a Dead Space remake mögött álló Motive Studio fogja végezni, akinek a vezetője, Olivier Proulx korábban már dolgozott hasonló projekten, méghozzá a Marvel's Guardians of the Galaxy játékon. A Vasemberes programon emellett olyan veteránok dolgoznak, mint Ian Frazier, Maëlenn Lumineau és JF Poirier.

A kiadó állítása szerint egy önálló, teljesen új narratív történetet kapunk majd, igyekeznek majd a sztoriban átadni Tony Stark karakterének összetettségét, karizmáját és zsenialitását, emellett a játékosok megtapasztalhatják, hogy milyen a "Vasember" életérzés. A projekt még korai szakaszban van, a Motive csapatába jelenleg is keresnek új tagokat, viszont bízunk benne, hogy ezt nem fogják elkaszálni, mint a Disney-féle Vasember játékot.

3 hozzászólás

muki

1 hete és 5 napja

Na mondjuk erre kíváncsi leszek.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 5 napja

Öööööö EA... Okkéééé meglátjuk.

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 6 napja

Már eleve az csoda hogy single player. Kíváncsian várom.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja