Egy régóta várt grafikai beállítással frissül hamarosan a PlayStation 5

2022. július 29.
26.7651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy régi hiányosságát pótolja ezzel a japán gyártó, végre az 1440p-s felbontású TV-ken, monitorokon is élvezhetjük a PlayStation játékait teljes pompájukban, búcsút mondhatunk a felskálázott képnek.

A konzol 2020-as megjelenése óta sajnos a natív 2560×1440 pixeles képernyőfelbontást nem támogatta a konzol, emiatt ezeken a TV-ken, monitorokon elmosódott volt a kép. A gyártó most a Twitteren jelentette be, hogy végre sikerült orvosolniuk ezt a problémát, az új kimeneti lehetőségnek köszönhetően az 1440p-s monitorral rendelkezők elfelejthetik végre a felskálázott 1080p-s felbontást.

Az egyenlőre béta fázisban lévő frissítés további hasznos újdonságokat is hoz magával természetesen. A játékkönyvtárunkban mostantól több listát készíthetünk majd a meglévő játékainkról, akár 15 játéklista is lehet a konzolunkon és mindegyikben 100 játék szerepelhet.

Egy vadiúj felületen összehasonlíthatjuk a sztereó és a 3D audio hangzást, a félbehagyott játékoknál pedig a játékkártyák tetejére kerültek a folyamatban lévő tevékenységeink, továbbá a közösségi részben is bekerült pár új frissítés. A legnagyobb újdonság a Share Screen, amely lehetővé teszi, hogy a barátaink élőben nézhessék a képernyőnket, miközben játszunk.

Barátnak jelölés elfogadása után egy dedikált listáról megnézhetjük az új cimboránk profilját, a csapattársainknak pedig már matricákat és hangüzeneteket is küldhetünk. Jelenleg sajnos nincs hivatalos dátum arról, hogy ezek az új funkciók mikor lesznek elérhetők minden játékos számára, de az biztos, hogy már béta fázisban vannak, szóval bízzunk benne, hogy hamarosan mindenki élvezheti majd az új frissítés előnyeit.

5 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

Jobb későn mimnt soha. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

Azta. meglepett smiley Nem is gondoltam hogy ezt eddig nem tudta a PS. meglepett smiley

válasz erre

muki

1 éve, 9 hónapja és 20 napja

Nem kapkodták el! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

PS5-tel 1440p-n? meglepett smiley De miért????

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

Nem hittem volna hogy erre valós igény van 200 ezres konzolok mellett. meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja