Egy Oblivion rajongó a ChatGPT-vel íratott új küldetéseket

2023. április 02.
29.5751
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy Oblivion-játékos a ChatGPT mesterséges intelligenciájával vadonatúj küldetéseket generáltatott a Bethesda 2006-os klasszikusához - bár a játéknak biztosan nincs égető szüksége több küldetésre, érdekes látni, hogy az MI szerint miből áll össze egy nagyszerű Oblivion-küldetés.

A ChatGPT Oblivion-küldetéseket egy Reddit felhasználó, BeautyDuwang készítette, aki négy alkotást mutatott meg az interneten és mindegyik küldetés egyformán furcsa. Az első küldetés, a Jauffre's Chilli Dog Dilemma arról szól, hogy Hero of Kvatch legyőz egy csapat tomboló kutyát Jauffre számára. A többi küldetés között szerepel a The Adoring Fan's Lettuce és a M'aiq's Magical Scrumpkins és csak a The Missing Mother őrzi meg a normalitás érzetét.

A ChatGPT érdekes indoklást is adott, a Jauffre's Chilli Dog Dilemma például "kihívás elé állítja a játékost, hogy megoldjon egy egyedi problémát, és szórakoztató és könnyed fordulatot ad a játék fantasy környezetének". A mesterséges intelligencia használatával kapcsolatos aggályok folyamatosak a játékiparon belül, de a játékosok kétségtelenül friss és érdekes módon használják.
5 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 napja

Szép új világ.

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 napja

Biztos marha nagy élmény egytől egyig mind..

válasz erre

Gargameth

2 hónapja, 2 napja

Robotküldetések robotembereknek MI-nek a kreativitás, ha már a gép lassan a hátsónkat is kitörli.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 napja

Egyszerű és gyors megoldás. Csak a fejlesztők ne kezdjenek el ilyesmit csinálni, mert az már gáz.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

NA ezt kipróbálnám!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja