Egyetlen játszható karakter lesz a Death Stranding-ben

2018. június 13.
3.6771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sok minden nem derült ki Kojima legújabb projektjének E3-as bemutatójából, most már viszont a rendező úr jóvoltából megtudtuk, hogy egyedül Norman Reedus karaktere lesz játszható a Death Stranding-ben.

Több előzetes is kikerült már az iszonyatosan elvontnak kinéző Death Stranding-ből, és habár eddig nem volt egyértelmű a játszható karakterek száma, hisz láthattuk már Guillermo Del Toro és Mads Mikkelsen karakterét is egy-egy előzetesben, most Kojima tisztázta, hogy csak és kizárólag a Norman Reedus által alakított Sam lesz játszható karakter. Sejthető volt, de mindenképp jó ez a megerősítés.

Továbbá a Metal Gear Solid játékok atyja kitért arra is, hogy természetesen használhatunk majd fegyvereket az ellenfeleink legyőzésére, de a Death Stranding rengeteg alternatívát fog biztosítani a legyőzésükre, akár harc nélkül is átverekedhetjük magunkat a játékon. Lehet majd lövöldözni, de a játékos hamar ráfog jönni, hogy nem mindig ez a legcélravezetőbb megoldás.

Kojima kitért arra is, hogy a cél nem az ellenfelek legyőzése, hanem a világ összekapcsolása. Amikor Kojima-t a multiplayer működéséről kérdezték, és hogy milyen formában lesznek a játékosok összeköttetésben, nem nyilatkozott. Remélhetőleg hamarosan erről is kapunk részleteket.
E3-as bemutatójából, most már viszont a rendező úr jóvoltából megtudtuk, hogy egyedül Norman Reedus karaktere lesz játszható a Death Stranding-ben.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Fäsznak kell így titkolózni, az ilyet nagyon nem bírom. Akkor ne mondjon semmit a játékról, ne mutasson semmit a játékról, aztán majd megjelenik egyszer és kiderül. De mikor direkt húzza az emberek agyát...

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Pontosan elég egy karakter. Minek kéne több? röhögő smiley

válasz erre

Hentes

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nem vagyok meglepve, nem is számítottam másra.

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja