Egy igazi steampunk meglepetést hozott ma az Epic Games Store karácsonyi akciója

2022. december 29.
5.0181
Mikee profilja, adatai
Mikee
A végére indult be igazán az Epic Games Store nagy karácsonyi akciója, ma ugyanis kapásból két játékot is behúzhatunk teljesen ingyenesen az Epic virtuális boltjában, az egyik ajándék ráadásul egy igazi steampunkos, lopakodós meglepetés lett.

Az Epic Games Store a héten már villantott egy nagyot az ingyenes Death Stranding-el, ezúttal két ingyenes játékot hozott a karácsonyi akció. A két játék közül az ismertebb név a Dishonored - Definitive Edition, ami egy sötét titkokat és egy veszélyes összeesküvést rejtő steampunk világba, Dunwall városába kalauzol el majd minket.

A Császárnő testőreként kell majd bosszút állnunk, orgyilkosként sompolyognunk kell majd az árnyékban, miközben különféle mágikus képességeket vethetünk majd be. A második ingyenes játék az Eximus: Seize the Frontline névre hallgató FPS/RTS hibrid, amiben 5v5-ös multiplayer összecsapásokat vívhatunk majd.

Az asszimetrikus felállás szerint 4 játékos az osztag tagjait irányítja, egy ember pedig parancsnokként dirigál majd. A játékok "beszerzéséhez" nem kell mást tennetek, mint rányomni a a GET gombra, majd a Place Orderre. Jó hír, hogy ezúttal sietnünk sem kell, mivel a két ingyenes játék egészen 2023 január 5-ig, egy héten keresztül ingyenesen beszerezhető.

Nézd nagyban ezt a videót!
4 hozzászólás

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

De ****a hogy hagytak rá időt, így nem maradtam le.

válasz erre

VaPe

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Kiváló!!!!!!!!!!

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Már be is zsákolva, köszi hogy szóltatok!

válasz erre

muki

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszi hogy szóltatok!

válasz erre
Dishonored: Definitive Edition
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profilja