Decemberben jön az Arizona Sunshine 2, a zombis VR-játék folytatása

2023. október 27.
4.8751
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Vertigo Games bejelentette, hogy nem kívánják túl sokáig húzni az Arizona Sunshine folytatásának megjelenését, lévén nagyjából elkészültek vele, és még az idei évben ki is adják azt a VR-játékok rajongóinak nagy örömére.

A csapat tervei szerint ugyanis december 7-én számíthatunk majd a nagy megjelenésre PlayStation VR 2-re, Steam VR-re és Questre, a főszerepben az első epizód egyenes folytatásával, rengeteg brutális akcióval és zombival.

Hogy fokozzák a jó híreket, a készítők kiadtak egy friss kedvcsinálót is a játékhoz, amely közel sem csak a megjelenési dátum prezentálását szolgálja, hanem nagyszerű bemutatót ad magáról a játékmenetről is.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Hentes

6 hónapja, 4 napja

Mondjuk VR-ban ez állat lehet. mosolygó smiley

válasz erre

Moby Dick

6 hónapja, 5 napja

Nagyon király!

válasz erre

muki

6 hónapja, 5 napja

Nem ismertem eddig, de nem is győzött meg hogy kéne nekem VR.

válasz erre

rDAVE

6 hónapja, 5 napja

Tudom, hogy a VR-nak van egy saját közössége és lassan, de növekszik az egész ipar, viszont az mindenképp látványosabb eredmény, hogy kitermeli a saját sorozatait, mint ez vagy az Asgard's Wrath. Mikor berobbant ez az egész VR, akkor mindenhol hülye tech demókkal kellett játszani a mocsok drága felszereléssel... Most meg elég egy Quest 2, 3 vagy PSVR2+PS5(ez már elég drága, de még így is korrekt) és lehet találni rendes játékokat rájuk.

válasz erre
Arizona Sunshine 2
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja