Dead Island 2 gameplay videót hoz a Mikulás

2022. november 25.
32.5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Deep Silver és a Dambuster Studios bejelentette, hogy december 6-án a Dead Island 2-vel kapcsolatos első mélyreható pillantást vehetik a rajongók egy igazán véres játékmenettel, így aki ennyi év után is érdeklődik iránta, az mindenképpen jegyezze fel a dátumot.

A videóról nem sok részletet közöltek, mindössze annyit, hogy december 6-án mutatják be YouTube-on és egy látványos játékmenetet láthatunk akcióval, mozifilm-szerűen. A Dead Island 2 csak 2023. április 28-án jelenik meg, így a rajongók ezt a fejlesztőcsapat korai karácsonyi ajándékának is tekinthetik, hiszen a mai napig még mindig nem láttuk működés közben, leszámítva néhány előzetest.

A játék fejlesztése hosszú és problémás volt, az évek során számos fejlesztőstúdió között váltott a játék, de az mindenesetre jó hír, hogy szűk két héten belül megjelenik a gameplay videó. Feltéve, hogy nem lesz további csúszás, a Dead Island 2 2023. április 28-án jelenik meg PS5-re, PS4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re.

Dead Island 2-vel kapcsolatos első mélyreható pillantást vehetik a rajongók egy igazán véres játékmenettel, így aki ennyi év után is érdeklődik iránta, az mindenképpen jegyezze fel a dátumot.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

Ennyi erővel megmutathatják volna már most. röhögő smiley Sosem értem amikor bejelentik hogy majd jön egy trailer. röhögő smiley Ha jön, mutassák be és annyi.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

Kíváncsian várom.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 8 napja

Kíváncsi vagyok, végül mit sikerült összekalapálni, ha már ennyit ültek rajta.

válasz erre
Dead Island 2
22.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja