Természetesen Cell és Piccolo sem marad ki a Jump Force-ból

2018. november 18.
6.4641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Jump Force lassan már olyan mértékű karaktergárdánál tart, melyet nem tudunk egyszerűen számon tartani, most például ismételten a Dragon Ballból kerültek bejelentésre új szereplők, akik már egészen biztosan benne lesznek a Bandai Namco multiverzumos verekedős játékában.

Akik hiányolták esetleg a bejelentések tengerében Cellt és Piccolo-t, nekik remek hírünk van, ugyanis a V-Jump nevezetű japán videojáték magazin által kiderült, hogy bizony ők sem maradnak ki a Jump Force epikus méretű csatáiból.

Egyelőre mozgóképet nem kaptunk hozzájuk, azonban a korábbi bejelentések tükrében egyértelműen számíthatunk rá, hogy szinte napokon belül fogunk kapni egy trailert Cellhez és Piccolo-hoz. A Jump Force mellesleg 2019. február 15-én rajtol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.
Jump Force lassan már olyan mértékű karaktergárdánál tart, melyet nem tudunk egyszerűen számon tartani, most például ismételten a Dragon Ballból kerültek bejelentésre új szereplők, akik már egészen biztosan benne lesznek a Bandai Namco multiverzumos verekedős játékában.'>
3 hozzászólás

muki

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Mekkora baromság lesz ez a game! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Természetesen. mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Nagy katyvasz lesz ez a játék.

válasz erre
Jump Force
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja