Black Iron titkairól rántja le a leplet a The Callisto Protocol legújabb előzetese

2022. október 01.
4.8941
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Striking Distance Studios egy vadiúj, hátborzongató előzetest hozott el ismét nekünk, amiben bepillantást nyerhetünk a a The Callisto Protocol fő helyszínére, emellett egy ismerős arc is feltűnik a legújabb trailerben.

A rejtélyes beharangozó után felpörögtek az események a The Callisto Protocol körül. A friss trailer a Jupiter holdján lévő börtönkomplexumra, a Black Iron Prisonra koncentrál, ahol valami igencsak félrement. Főhősünkkel, Jacob Lee-vel nem csak a túlélésünkért fogunk küzdeni, hanem válaszokat is fogunk keresni a rémálommá vált állomás rejtélyére.

Természetesen nem leszünk egyedül, Karen Fukuhara karaktere is segítségünkre lesz, akit a The Boys című sorozatból és a 2016-os Öngyilkos osztagból ismerhettek. Hangulat, látvány és játékmenet terén a Dead Space széria köszön vissza, ami nem is csoda, hiszen Glen Schofield, a horrorjáték atyja dolgozik a projekten új stúdiója, a Striking Distance élén.

A The Callisto Protocol december 2-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Érdekesség, hogy a készülő Dead Space remake januárban érkezik, kíváncsian várjuk, hogy miben fog különbözni egymástól a két, elsőre nagyon hasonlónak ígérkező túlélőhorror játék.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 1 napja

Láttunk már sok látványos dolgot, ami végül nem jól sült el. Meglátjuk ezt is...

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 1 napja

Remélem tényleg olyan jó lesz mint a videókon.

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 napja

Elképesztő brutál hangulata van!!!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 napja

Hát ez engem nagyon be fog szippantani!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 napja

Rohadt ütős ez a cucc!

válasz erre
The Callisto Protocol
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt