Bionic Commando: Rearmed 2: E3 2010 trailer

2010. június 21.
2.7801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnos a Capcom a 2010-es E3 kiállításon csak a másodhegedűsök között kapott helyet, lévén sem komolyabb bejelentésük nem volt, sőt, a kivitt játékaik is eltörpültek egyelőre a többi fejlesztő és kiadó által bemutatott programokhoz képest.

Így eshetett meg, hogy például a Bionic Commando: Rearmed 2, direkt a rendezvényre készült videóját néhány nappal az esemény vége után tudjuk csak bemutatni nektek. Természetesen ez még ne adjon okot arra, hogy mondvacsinált indokokat felsorakoztatva kihagyod az alábbi matériát.

A Rearmed 2 ugyanis elődjéhez hasonlóan egy kiváló alkotás lesz, hűen követve nem csak a feltámadt, hanem a klasszikus előd útvonalát, bevetve hozzá a legtöbb platformerből ismert és szeretett elemet. Bővebb információnk sajnos a bejelentés óta nem érkezett a programról, de a bemutatkozó trailer, illetve a friss E3-as mozgókép után talán felesleges is lenne minden szó, néhány kiváló gameplay felvétel ugyanis tisztán megmutatja számunkra, hogy az illetékesek maradnak a kijelölt úton, az alkotás pedig a jövő esztendő elején az egyik legkiválóbb platformer lesz, egyelőre úgy tűnik csak Xbox 360 és PlayStation 3 masinákon.

#tv#
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 15 napja

Király játék lesz!mosolygó smiley

válasz erre

marco

14 éve, 11 hónapja és 18 napja

Hála az égnek. Nagyon jó lesz!

válasz erre

Shade

14 éve, 11 hónapja és 18 napja

Na, visszatértek a régi formához. röhögő smiley

válasz erre
Bionic Commando: Rearmed
3.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja