Bezárják a Forspoken fejlesztőinek stúdióját

2023. február 28.
28.5061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A játékot kiadó Square Enix egy rövid sajtóközleményben megerősítette, hogy leányvállalata, a Luminous Productions bezár, fejlesztőit beolvasztják a nagyobb Square Enix fejlesztői csapatába.

A Luminous Productions 2018-ban alakult, hivatalosan csak egyetlen címet adott ki, a nyílt világú RPG-t, a Forspoken-t, amely kicsivel több mint egy hónapja jelent meg. Bár a Forspoken nem volt kereskedelmi bukás, a Square Enix mégis úgy vélte, hogy a Luminous fejlesztői jobban teszik, ha más projekteken dolgoznak.

A beolvadásuk hivatalosan május 1-jén történik meg, addig a csapat a Forspoken vizuális teljesítményét javító patchek fejlesztésére koncentrál és a korábban megerősített In Tanta We Trust DLC nem szenved fennakadást és idén nyáron érkezik. Mi a Game Channelen 6,3-ra értékeltük a Forspokent, sok a tennivaló és érdekes a harcrendszer, de optimalizációs problémák és helyenként érthetetlen történetvezetés jellemzi.

A Square Enix így indokolta az egyesülést:

Ez a vállalat azon törekvéseiből ered, hogy tovább erősítse a [Square] fejlesztőstúdióinak versenyképességét, ami a jelenlegi középtávú üzleti stratégia keretében kitűzött cél. A Luminous Productions nem csak AAA címek fejlesztéséhez szükséges képességekkel rendelkezik, hanem technikai szakértelemmel is. A két egység összevonása tovább növeli a csoport képességét a HD-játékok fejlesztésére.


3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Az kemény. meglepett smiley Nem volt egy hosszú életű brigád! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Remélhetőleg jó játékok fognak készülni.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ez végülis összeolvadás.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja