Betekert közénk a Tour de France 2023 és a Pro Cycling Manager 2023

2023. június 08.
5.0871
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A NACON és a Cyanide Studio bejelentette a kerékpáros szimulációs játékok éves megjelenését, a Tour de France 2023 elérhető PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra, a Pro Cycling Manager 2023 pedig a Steamen.

Már csak néhány hét van hátra a 110. Tour de France rajtjáig, így a verseny hivatalos játéka, a Tour de France 2023 kitűnő ráhangolódást biztosít. Felfedezhetjük az új A pillanat lejtője játékmódot, A pillanat versenye funkcióval együtt, amikben megmérettethetjük magunkat a többi játékossal a világméretű online ranglistán.

Válogathatunk a profi kerékpáros naptárban szereplő főbb versenyek közül: Tour de France, Liege-Bastogne-Liege, Fleche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours és Paris-Roubaix. Továbbfejlesztették az ütközéseket, a mesterséges intelligenciát és a játékmenetet, hogy megfeleljen a kerékpáros rajongóknak.

A Pro Cycling Manager 2023-ban egy új edzés- és feladatnaptár-kezelő rendszer segítségével irányíthatjuk csapatunk felkészülését. A hivatalos versenyek frissültek, a felhasználói felületet a jobb játékmenet és a könnyebb menüben való navigáció érdekében továbbfejlesztették.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tour de France 2023 elérhető PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra, a Pro Cycling Manager 2023 pedig a Steamen.'>
2 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egy próbára mindenképpen jó lesz!

válasz erre

muki

10 hónapja, 2 hete

Tour de France-t biztosan kipróbálom.

válasz erre
Tour de France 2023
14.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja