Belehúzott a Ubisoft, három további Assassin's Creed-epizód is készülőben van

2023. február 27.
29.1641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Belecsaptak a lecsóba a franciák, állítólag az eddigi hat futó projekt mellé érkezik majd még három új Assassin's Creed játék, jól értesült források szerint ezek nem teljes értékű részek, hanem amolyan spin-off epizódok lesznek az Assassin's Creed világában.

A Ubisoft mostanában azzal került be a hírekbe, hogy több projektet is kukáztak, emellett a régóta tologatott Skull & Bones megjelenése is tovább csúszik. Az Insider Gaming értesülései szerint most a franciák az Assassin's Creed sorozatra összpontosítanak, három további projekten is dolgozik a Ubisoft. Az egyik a Project Nebula, ami három különböző környezetben, Indiában, az Azték birodalomban és a Földközi-tenger vidékén fog játszódni.

A Project Raid egy ingyenes, négyfős kooperatív játék lesz, a sorozat karaktereivel a főszerepben, a harmadik projekt, a Project Echoes kapcsán pedig annyit tudni, hogy egy felhőalapú multiplayer cím lesz. A fentieken kívül a feudális Japánban játszódó Codename Red, a középkori boszorkányüldözések korába repítő Codename Hexe, a kínai epizód, a Project Jade, valamint a bagdadi kaland, az Assassin's Creed Mirage is várható.

A listának még koránt sincs vége, hiszen emellett Project Invictus kódnéven egy másik multiplayer cím is készül, plusz a széria első VR-ra készült játéka is érkezik Project Nexus címmel, aminek már a folytatásáról is keringenek pletykák. Állítólag a Codename Red 2024-ben jelenhet meg, az Invictus 2025-ben, a Hexe pedig előreláthatólag 2026-ban érkezik.
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ezeknél elgurult a gyógyszer. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Egy biztos, ez a minőség rovására fog menni.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Bőven lesz miből válogatni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja