Advertisement

Befarolt a Gran Turismo mozifilm első kedvcsinálója

2023. január 05.
4.9931
Mikee profilja, adatai
Mikee
Kedvcsinálót kapott a népszerű szimulátorjáték, a Gran Turismo mozis adaptációja, a Sony CES-konferenciáján tették közzé a Gran Turismo mozifilm első hivatalos előzetesét, amiben a filmbeli jelenetek mellett a kulisszák mögé is betekintést nyerhettünk.
Advertisement

A Gran Turismo film idén nyáron érkezik majd meg a mozikba, a legutóbbi forgatási fotó után végre egy hosszabb előzetest is kaptunk a filmből, amit az immáron 25 éves Gran Turismo sorozat inspirált. Az adaptáció egy valós sztorin alapul majd, egy versenypilóta, Jann Mardenborough küzdelmekkel és kihívásokkal teli történetét mutatja majd be, aki Gran Turismo-játékosból lett végül profi autóversenyző.

A vásznon olyan sztárok is felbukkannak majd, mint Orlando Bloom és David Harbour, a rendezői székben pedig a District 9 direktora, Neill Blomkamp foglal majd helyet. A látottak alapján a látványra nem lesz majd panaszunk, kíváncsian várjuk, hogy a Gran Turismo játékosokat mennyire tudja majd elkápráztatni a film, ami augusztus 11-én kerül majd a mozikba. Addig is kedvcsináló gyanánt íme a hivatalos előzetes:

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Sajnos olyan lesz mint amire számítottam..

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na ezért nem fogok a moziba rohanni, az már biztos....

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ez nekem nagyon nem jön be.

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
CES 2023
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja