Battle royale is lesz a The Last of Us Part 2-ben?

2021. augusztus 17.
47.9841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Last Of Us Part 2 fájljai között kutakodtak egy kicsit az adatbányászok, és bizony olyan információkra bukkantak, amelyek arra utalnak, hogy a készülő multiplayer spin-offban lesz battle royale módozat is.

Jelen állás szerint nem tudunk túlzottan sokat erről a multis mókáról, lévén az egyjátékos kampány kijövetele óta a Naughty Dog nagyon lapít - konkrétan azon sem lepődnénk meg, ha bejelentenék, hogy kaszálják a koncepciót. Egy leaker, Speclizer azonban körbenézett a fájlok között, és talált egy olyan multiplayer pályát, ami a kampány különböző területeit fogja össze.

Ebből fakadóan könnyen meglehet, hogy ez egy battle royale pálya, tekintve hogy egymástól független területek vannak összekapcsolva. Íme a teljes videó, amiben emberünk kielemzi a kérdéses fájlokat:

The Last Of Us Part 2 fájljai között kutakodtak egy kicsit az adatbányászok, és bizony olyan információkra bukkantak, amelyek arra utalnak, hogy a készülő multiplayer spin-offban lesz battle royale módozat is.'>
5 hozzászólás

VaPe

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

Idáig nem süllyedhet egy ilyen cím...

válasz erre

Patrik94

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

Remélem hogy nem követnekel ekkora baklövést.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 10 hónapja és 23 napja

Remélhetőleg csak pletyka.

válasz erre

muki

2 éve, 10 hónapja és 24 napja

Maga a játék, a terület, a hangualt, a stílus nagyon is alkalmas lenne rá, de számomra nagy csalódás lenne, ha ilyen baromsággal kötyavetyélnék el ezt a kiváló játékot.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ennyire nem lehetnek hülyék, de tényleg.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja