Az Epic Mickey 3 már egy interaktív zenés játék lesz

2012. július 05.
1.6131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár egy friss nyilatkozata szerint Warren Spector nem kíván olyan játékot fejleszteni a jövőben, mint a Heavy Rain, a jelenleg a nevéhez köthető Epic Mickey-sorozat következő epizódjához már vannak tervei.

Ugyan egyelőre még a széria második része is fejlesztés alatt áll, Spector megerősítette, hogy egy esetleges harmadik felvonás már teljes egészében egy interaktív zenés videojáték lesz. Az Epic Mickey 2-ben látott ritmusokra épülő momentumok tehát úgy tűnik, hogy csak a kezdetet jelentik.

A játékguru elárulta, hogy mielőtt nekifogna egy új projektnek, minden esetben egy három állomásos szűrőn préseli azt át, így az első és legfontosabb a történet kérdése, aztán, hogy az alkotás képes-e felmutatni valami újdonságot a jelenlegi piacon, a harmadik pedig, hogy elegendő frissesség található-e benne a közvetlen elődhöz képest.

Ezek után igazán nem kell aggódnunk, hogy a novemberben érkező Epic Mickey 2 fog-e újdonsággal szolgálni vagy sem, az esetleges harmadik rész "interaktív zenés játékká" varázsolása azonban egy kicsit ijesztőnek hat jelenleg.
nyilatkozata szerint Warren Spector nem kíván olyan játékot fejleszteni a jövőben, mint a Heavy Rain, a jelenleg a nevéhez köthető Epic Mickey-sorozat következő epizódjához már vannak tervei.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 9 hónapja és 22 napja

Kiskoromban imádtam Mickey egeret. Sajnáltam is, hogy csak Wii-re jött a játék, pedig egy aranyos kis ugri-bugri néha jól jön a véres akció játékok után.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXelosz profilja