Az Embracer bezárta a felújított Alone in the Dark fejlesztőjének stúdióját

2024. június 17.
8.8481
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Embracer Group bezárja a Pieces Interactive-ot, amely az Alone in the Dark reboot mögött állt, a stúdió egy képet tett közzé, melyhez azt írták: Pieces Interactive 2007-2024 Köszönjük, hogy velünk játszottál.

A képhez a svédországi Skövde városában működő stúdió rövid történetét is megosztották. Ebből kiderül, hogy 2007 óta több mint tíz címet adtak ki PC-n, konzolon és mobilon, mind a saját koncepcióikat (Puzzlegeddon, Fret Nice, Leviathan Warships, Robo Surf, Kill to Collect), mind a bérmunkában készült címeket (Magicka 2 és számos DLC a Magickahoz).

2017-ben a Pieces Interactive-ot az Embracer Group felvásárolta, miután a Titan Quest bővítésén dolgoztak, a Ragnarökön és a harmadik bővítésen, az Atlantison. A legutóbbi címük az Alone in the Dark újragondolása volt (Game Channel tesztje itt).

Azt nem tudni, hány embert foglalkoztatott a Pieces Interactive, de a stúdiónak 13 alkalmazottja volt, amikor 2017 augusztusában felvásárolták. Az Embracer, amely az elmúlt évben több stúdiót is bezárt, a múlt hónapban közölte, hogy az Alone in the Dark nem váltotta be az értékesítési elvárásokat a játék márciusi megjelenését követően.

2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 napja

Hát ami **** az ****. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 napja

Mert csalódás lett amit csináltak, gondolom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Magnumpi profiljaBotyi profilja