Az Amazon gondozza a The Sims mozifilmet

2024. május 22.
12.4011
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy egészen nagy kiadót sikerült beállítania a háta mögé a The Sims mozifilmnek, amiről korábban még nem tudtuk, hogy pontosan kinek az anyagi segítségével és terjesztési hátterével kerülhet majd piacra.

Ma már azonban ez sem kérdés többé, a beszámolók szerint ugyanis a Fallout-sikerén felbuzdúlva az Amazon MGM mindenkit túllicitált, és ezzel megnyerte a The Sims mozifilm kiadásához és terjesztéséhez kapcsolódó jogot, ami egy igencsak fontos ütőkártya lehet majd az alkotás kezében.

Pláne annak fényében, hogy a munkálatokat Margot Robbie és a hozzá kapcsolódó LuckyChap Entertainment végzi el, miközben a produkció rendezője Kate Herron lesz. Izgatottan várjuk, hogy mit tud kihozni a csapat a The Sims mozifilmből.
5 hozzászólás

totyak

3 hete és 5 napja

Margot szeretem, de a Barbie nem volt egy nagy durranás számomra. Ezután azért kicsit tartok tőle, hogy egy Sims-ből mit lehet kihozni.

válasz erre

Dav2377

3 hete és 5 napja

Szerintem nem kéne..........ez rossz ötlet! A sims nem egy olyan játék amit meg lehet filmesíteni!! Nap mint nap benne élünk, de ez közel sem ugyan olyan

válasz erre

Tommy

3 hete és 5 napja

Margot Robbie most rámegy az ilyen játékfigurákra? röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

3 hete és 5 napja

Jajj, nem túl bizalomgerjesztő.

válasz erre

Moby Dick

3 hete és 5 napja

Az amazon elég minőségi cuccokat csinál.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljatotyak profilja