Az akció helyett az ijesztegetésre fókuszált volna az elkaszált Doom 4

2023. március 05.
4.8851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az internet bugyraiból ismét előszivárgott némi néznivaló az elkaszált Doom 4-ről, legutóbb egy rövid koncepciós előzetest kaptunk a démonirtós lövöldéből, ami alapján úgy tűnik, hogy kicsit olyan lett volna a játék, mint egy belső nézetes Dead Space.

Az id Software csapatának tagja, Danny Keys tette közzé nemrégiben az ArtStation-oldalán a rövid koncepciós előzetest, ami állítólag a stúdió 2012-es karácsonyi prezentációjából származik. A látottak alapján a negyedik epizód az ijesztegetős és a horror elemeket helyezte volna az előtérbe, természetesen a hentelés továbbra is jelen lett volna az FPS-ben.

A Doom 4 a Földön játszódott volna, a démonok inváziója után vettük volna fel a fonalat, hátborzongató helyszínek és a Dead Space játékokra hajazó villámgyors és nem túl barátságos ellenfelek vártak volna ránk. Végül aztán a stúdió elvetette az ötletet és a teljes szériát rebootolták a 2016-os Doom-epizóddal, a többi pedig már történelem.

A 2016-os rész méltó módon vitte tovább az elődök örökségét és lehelt új életet a sorozatba, szóval lehet, hogy jobban jártunk vele. Mi azért szívesen megnéznénk egy hosszabb gameplay anyagot is a Doom 4-ből, titkon persze legjobban egy kipróbálható demónak tudnánk örülni.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Jó lett volna...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Tiszta Alien.

válasz erre

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Sajnálom, hogy nem próbálhatjuk ki. szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nagy kár érte, jó lett volna ez a horroros vonal.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaGargameth profiljamarco profilja