Aranylemezre került az Avatar: Frontiers of Pandora

2023. november 14.
17.9811
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Avatar: Frontiers of Pandora hivatalosan is aranylemez lett, ami azt jelenti, hogy a játék készen áll a december 7-re tervezett megjelenésre, a cím kibővíti az Avatar-univerzumot és egy új régióban ölthetjük magunkra egy árván maradt na'vi szerepét.

Az először az E3 2021-en bejelentett Avatar: Frontiers of Pandora egy nyitott világú akció-kalandjáték, amely James Cameron Avatar-univerzumának fiktív világában játszódik. A játék egy vadonatúj régióba, a Western Frontierbe kalauzol el bennünket és az Avatar világát a filmek történetén túl is kibővíti.

A Ubisoft egy posztban gratulált a fejlesztőstúdiójának, a Massive Entertainmentnek, amelyben bejelentette, hogy az Avatar: Frontiers of Pandora hivatalosan is aranylemez lett. A játék már jó ideje készült, a pletykák szerint a stúdió már 2017-ben elkezdte a projektet és az eredeti megjelenés 2022-ben lett volna.

Avatar: Frontiers of Pandora hivatalosan is aranylemez lett, ami azt jelenti, hogy a játék készen áll a december 7-re tervezett megjelenésre, a cím kibővíti az Avatar-univerzumot és egy új régióban ölthetjük magunkra egy árván maradt na'vi szerepét.'>
1 hozzászólás

Hentes

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ha olyan lesz mint a film akkor koszi, de köszi nem.

válasz erre
Avatar: Frontiers of Pandora
24.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja