Advertisement

Aranylemezre került a PlayStation idei legnagyobb húzócíme, a God of War: Ragnarök

2022. október 08.
29.5691
Mikee profilja, adatai
Mikee
Végleg eloszlatta a kételyeket a Santa Monica Studio, a csapat a Twitteren jelentette be, hogy a 2018-as God of War folytatása, a God of War: Ragnarök aranylemezre került, már egészen biztos, hogy nem fog késni az idei év talán legjobban várt játéka.
 

Az idei évben sem unatkoztak a PlayStation játékosok, hiszen olyan exkluzívok érkeztek a konzolra, mint a Gran Turismo 7, a Horizon Forbidden West, a The Last of Us Part I, nem is beszélve a Uncharted: Legacy of Thieves Collection-ról.

Az igazi nagy durranás viszont még hátravan, a 2018-as God of War folytatása, a God of War: Ragnarök idén novemberben látogat majd el PlayStation konzolokra. A fejlesztők cáfolták a csúszásról szóló pletykákat, hivatalosan is bejelentették, hogy aranylemezre került a God of War: Ragnarök, azaz megkezdődhet végre a játék sokszorosítása.

Komoly csapatmunka eredménye mindez, hiszen a Blueponit Games, a Creative Arts, a Jetpack Interactive, az Original Force, a Red Hot, a Super Alloy, a Super Genius és a Valkyrie Entertainment csapata is besegített a fejlesztésben. A God of War: Ragnarök november 9-én rajtol el PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokon.

5 hozzászólás

Moby Dick

4 hónapja, 2 napja

Nagyon sokáig elhúzzák a megjelenés bejelentését.

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 napja

Már ideje volt.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 2 napja

De tolnám már!

válasz erre

zender

4 hónapja, 2 napja

Biztos nem rendelem elő, ennek ellenére. Várok vele Days of Playig.

válasz erre

muki

4 hónapja, 2 napja

Akkor már csak tűkön ülve kell várnunk.

válasz erre
God of War: Ragnarök
24.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profiljaManiac profilja