Amy Hennig a Hangyával vagy a Fantasztikus négyessel a főszerepben készít Marvel-játékot?

2021. november 06.
50.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy új Marvel-játék szivárgott ki potenciálisan a leleplezés előtt, pontosabban az Uncharted alkotójának, Amy Hennignek az új Marvel-játéka - a múlt héten a Marvel Games és a Skydance ugyebár bejelentette, hogy együttműködnek egy új Marvel-cím kapcsán, amelynek fejlesztését Hennig irányítja.

Ennél többet nem leplezett le a páros, abszolút nulla részletet árultak el a játékról, amely kétségtelenül nagyon-nagyon korai stádiumban van. A Marvel-rajongók persze szeretnék tudni, hogy milyen játék lesz, illetve hogy milyen karaktereket állít fókuszba a szoftver. Úgy fest azonban, hogy a titokzatos produktum egy Hangya vagy Fantasztikus négyes játék lehet.

Kevin Smith Fatman Beyond podcastje során a társ-házigazda Marc Bernardin, a Marvel és a DC veterán képregényírója megerősítette, hogy íróként dolgozik a projekten. Ahogy az várható volt, Bernardin nem árult el részleteket, Smith azonban lehet, hogy elkotyogta magát.

A stream chatjét olvasva Smith elárulta, hogy az emberek azonnal kitalálták, hogy mi a játék. Ben Hanson, a MinnMax munkatársa szerint a Twitteren, a chat akkori olvasata alapján a két életképes tipp a Hangyaember és a Fantasztikus négyes.

bejelentette, hogy együttműködnek egy új Marvel-cím kapcsán, amelynek fejlesztését Hennig irányítja.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 25 napja

Nem hangzik rosszul! mosolygó smiley Várjuk a fejleményeket.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 7 hónapja és 25 napja

Hangya az egyik legjobb karakter. Bírnám! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 7 hónapja és 25 napja

Fantasztikus négyes gáz, a Hangya viszont érdekes lehet...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja