Állítólag már a Mafia ötödik részére is készülődik a Hangar 13

2022. május 29.
33.8961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Hangar 13 ismét egy kicsit nehéz időszakot élt meg az utóbbi időben - a Mafia stúdió új, nyílt világú sci-fi játékát tavaly novemberben törölték, majd a stúdiót nemrég elbocsátások sorozata sújtotta.
 

Ennek ellenére, mivel kiszivárgott, hogy a Hangar 13 négy stúdiójában egy negyedik Mafia játék - állítólag egy előzményjáték - és egy új Top Spin rész van fejlesztés alatt, úgy tűnik, hogy a fejlesztőnek mostanában sok dolga van. Úgy tűnik azonban, hogy a Hangar 13 még messzebbre tekint a jövőbe, és reméli, hogy az anyavállalat Take-Two Interactive zöld utat ad egy újabb Mafia-játéknak.

Egy nemrégiben megjelent Bloomberg riportban Jason Schreier újságíró azt állította, hogy a Hangar 13 munkatársaival a fent említett elbocsátások után tartott virtuális megbeszélésen Nick Baynes - aki nemrég vette át a Hangar 13 irányítását a korábbi stúdióvezető, Haden Blackman távozása után - azt mondta, hogy célja, hogy zöld utat kapjon egy ötödik Mafia-játék, miközben a negyedik még fejlesztés alatt áll.

Úgy tűnik, Baynes azért teszi meg ezt a lépést, hogy a Mafia 4 csapata egy új projektet kapjon, amire azonnal ráugorhat, amint a jelenlegi befejeződik, ami zökkenőmentesebb átmenetet tesz lehetővé, és remélhetőleg elkerülhetővé teszi a Hangar 13-at a múltban megbénító elmozdulásokat.
4 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kár hogy ilyen sokat kellett várni a folytatásokra..

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ha egyszer egy biznisz beindul... Csak legyen olyan mint az első volt. Az volt az igazi Mafia játék!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát hajrá, bármilyen mennyiségben jöhet!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Rákapcsoltak a fiúk.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja