Állítólag Gravity Goal címmel készít Rocket League-riválist a 2K Games

2022. április 27.
33.3751
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy nemrégiben az Exputer-en megjelent, ismert bennfentes, Tom Henderson által készített cikk szerint a 2K Games jelenleg keményen dolgozik a Psyonix hihetetlenül népszerű multiplayer címének, a Rocket League-nek a közelgő riválisán.

A játék állítólag a Gravity Goal nevet viseli majd, és a játékosok szintén nagy teljesítményű, TRON-szerű motorokon ülve versenyeznek majd a gólokért. A jelentés szerint a mérkőzések ugyanúgy 1v1, 2v2 és 3v3 módok formájában zajlanak majd, de a Gravity Goal legnagyobb eltérése az lesz, hogy támadási lehetőségekkel egészíti ki az alkotást.

A userek lényegében korongokat dobálhatnak az ellenséges játékosokra, hogy megrongálják vagy lelassítsák a járműveiket, hogy előnyhöz jussanak a mérkőzés során. A Gravity Goal vizuális esztétikája nagymértékben használja a fényes LED-fényeket, ami a jelentés szerint futurisztikus hangulatot kölcsönöz a játéknak.

A Gravity Goal állítólag egy free-to-play cím is lesz, és jelenleg állítólag PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül. A jelentés szerint a játék tavaly év végén zárt alfában volt, így nem kizárt, hogy hamarosan hivatalos formában is bejelentésre kerülhet.
3 hozzászólás

fighterlaci

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Sosem értettem a sikerét, ezért is fura hogy másolják.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Dehát már rég lecsengett. Most csinálnak konkurenciát?

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Azzal se fogok játszani.

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt