Állítólag az EA végleg elkaszált egy régóta készülő Titanfall-játékot

2023. február 02.
43.2971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Titanfall Legends a pletykák szerint a Titanfall és az Apex Legends keverékeként a Titanfall univerzumában játszódott volna, az egyjátékos élmény került volna a fókuszba, az Electronic Arts azonban félúton törölte az ígéretesnek tűnő projektet.

Az elmúlt pár napba ismét a reflektorfénybe került az Electronic Arts, habár nem éppen pozitív értelemben. Kiderült, hogy késik a Star Wars Jedi: Survivor, a jedis kaland megjelenését áprilisra tolták át. Emellett két mobilos címet is elkaszált az EA, az Apex Legends Mobile szerverei májusban állnak le, a Battlefield Mobile fejlesztését pedig leállították.

A Bloomberg mindig jól értesült újságírója, Jason Schreier szerint még egy készülőben lévő címtől is végleg elbúcsúzhatunk. Belső infókra hivatkozva azt állítja, hogy Titanfall Legends címmel készült a Respawn Entertainment csapatánál egy új Titanfall-epizód, amiért Mohammad Alavi, a Respawn korábbi kreatív igazgatója felelt egészen a tavalyi távozásáig.

A Titanfall Legends egy sztoriközpontú first-person shooternek készült, amiben a villámgyors, pörgős akciók mellett a kötetlen mozgás is nagy szerepet kapott volna. A Titanfall Legends lényegében összemosta volna a Titanfall és az Apex Legends játékokat, a projekten több mint 50 ember dolgozott, akiket most átirányítanak más feladatokra.

2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja

Már meg sem lepődöm. szomorú smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja

Tönkretették ezt a szériát.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja