Akadnak döntések a Horizon: Forbidden Westben, de csak egy befejezés lesz

2022. január 23.
34.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Horizon: Forbidden West sokkal nagyobb hangsúlyt fog fektetni az RPG mechanikára, ami a harcot, a testreszabást és a fejlődést illeti, de bizonyos szempontból még mindig az elődök struktúrájához fog igazodni.

Az egyik ilyen aspektus a játékosok választási lehetőségei a narratív értelemben. Elődjéhez hasonlóan a Horizon: Forbidden Westnek is csak egyetlen befejezése lesz, és a Guerrilla biztosítja, hogy az nagyon erős és hatásos lesz, ahogyan azt az alkotók egy interjúban megfogalmazták.

Bár a játékosok döntései hatással lesznek olyan dolgokra, mint a karakterek árnyalatai, ráadásul lesz néhány olyan pillanat, amikor morális döntéseket kell majd hoznod, de ettől függetlenül ne számíts arra, hogy ezek közül semmi sem fogja radikálisan megváltoztatni a játék végét. Kíváncsian várjuk!
Horizon: Forbidden West sokkal nagyobb hangsúlyt fog fektetni az RPG mechanikára, ami a harcot, a testreszabást és a fejlődést illeti, de bizonyos szempontból még mindig az elődök struktúrájához fog igazodni.'>
4 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja és 3 napja

Jól is van ez így. Én személy szerint nem szeretem, amikor egy játéknak 8 befejezése van. Kettő, maximum három még elmegy, de ne így akarják rávenni az embert a játékra.

válasz erre

muki

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nem is kell ezt túlbonyolítani! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

De várós már bakker!!! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Kíváncsi vagyok már rá nagyon.

válasz erre
Horizon: Forbidden West
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja