A Studio Cambridge készíti a PSP2-es Killzone játékot

2011. február 07.
2.3561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy volt az öröm, amikor a Sony bejelentette legújabb hordozható konzolját, a PSP2-t, avagy kódnevén az NGP-t, ám még nagyobb volt a boldogság, amikor megtudtuk, hogy milyen remek játékok készülnek már most a masinára.

Köztük volt például az egyelőre csak Killzone-ként emlegetett alkotás, amely a népszerű franchise egy mellékszála lesz, és bár azt hittük a Guerrilla készíti el nekünk, sajnos tévedtünk, a csapat egyik producere, Steven ter Heide ugyanis megerősítette, hogy külsős brigád végzi majd a munkálatokat.

A szerencsés csapat a Studio Cambridge lett, akiket ter Heide egyenesen testvérstúdióként nevezett meg a Gamerzines-nek adott interjúban, és kiemelte, hogy nem kell aggódnunk, nagyon jó kezekben van a projekt. Állítása szerint a múltban már többször is dolgoztak együtt a brigáddal, akik mindig segítettek az aktuális Killzone epizód fejlesztésében is, tehát tudják mi a dörgés, ismerik a koncepciót, a történetet, ennél jobb kezekbe így valóban nem kerülhetett volna a PSP2-es Killzone.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

Valószínűleg a Killzone: Mercenary-ről van szó, de az majd csak idén szeptemberben jelenik meg.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja