A Sony is bejelentésre készül a jövő heti GDC-n

2012. március 02.
1.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes információkat osztott meg a nagyvilággal a brit IGN magazin vezére, Justin Keeling, aki hivatalos Twitter oldalán megírta, hogy a fülébe jutott legfrissebb információk szerint a Sony is egy komolyabb bejelentéssel készül a jövő héten esedékes GDC expóra és nagy tervei vannak már az E3-ra is.

Justin természetesen semmi egyebet nem árult el az esettel kapcsolatban, így ötletünk sincs arról, hogy mit jelenthet be néhány nap múlva a japán óriás, ugyanakkor az E3-as tervekkel kapcsolatban már bővebb információink vannak.

Az IGN főnök szerint ugyanis a világ legnagyobb videojátékos kiállításán - amely idén is megrendezésre kerül - a Sony biztosan leleplezi majd a Quantic Dreams-es David Cage legújabb alkotását, amely a Heavy Rain után várhatóan egy igazi technikai újdonság, a legtöbb forrás szerint egy igazi technológiai csoda lesz.

Akárcsak a GDC-s bejelentés esetében, úgy ezzel kapcsolatban sincsenek bővebb információink, így nem tehetünk mást, mint türelmesen kivárni a nagy eseményeket.
2 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Technikai csoda= futni fog Ps3-mon a Heavy Rain 2. Akadás mentesen, és füst mentesen. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Tudják hogy kell felkelteni a kíváncsiságot..röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja