A No Man's Sky fejlesztőit elárasztotta a víz

2013. december 25.
1.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Nem kezdődött jól az ünnepi szezon a No Man's Sky fejlesztői számára, a Hello Games stúdióját ugyanis sajnálatos módon teljes mértékben elárasztotta a víz.
 

A Joe Danger és a No Man's Sky fejlesztőit nem kímélete a sors, irodájukat ugyanis teljes mértékben elöntette a víz, "köszönhetően" a tegnap Nagy Britannián átvonult viharnak. Habár a csapat Twitteren újra megszólalt a tegnapi áradás kapcsán, egyelőre nem tiszta, hogy az áradás miként befolyásolta a csapat munkáját a két fejlesztés alatt álló projekt kapcsán (No Man's Sky, Joe Danger Infinity).

Ez egy fura karácsony a csapat számára. Sok mindent elvesztettünk. PC-k, monitorok. Egy folyó kitört a medréből, és mindent elárasztott az irodában. Komoly veszteségeket szenvedtünk, de reméljük a legjobbakat - zárul a csapat baljós nyilatkozata.

Reméljük, hogy a tíz főt foglalkoztató Hello Games minél hamarabb túljut a most átélt traumán, és megújult erővel térnek vissza az ígéretesnek tűnő No Man's Sky fejlesztéséhez. :(
6 hozzászólás

fantis6

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

kár értük, tényleg nem jól kezdödött ez az év nekik

válasz erre

totyak

9 éve, 4 hónapja és 10 napja

Vacak egy helyzet. 10 fő elfér egy kis irodában, ahol gondolom kb. 10 gép lehetett. Azok meg vélhetően mind eláztak. Szerezhetnek be mindent újra.

válasz erre

LolZ

9 éve, 4 hónapja és 11 napja

A játék szerintem nincs bajban.Viszont ez tuti minusz pénz és idő.

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 11 napja

Remélem nincs bajban a játék.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 4 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
Csak volt biztonsági mentésük...
Nem csak ez a gond, hanem az is, hogy kis csapatról van szó. Eleve a No Man's Sky fejlesztése is elég komoly melónak tűnik pár fő számára, hát még így... Reméljük sikerül helyre tenni a dolgokat.

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 11 napja

Csak volt biztonsági mentésük...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt