Advertisement

A Deus Ex: Human Revolution launch trailer csak egy kattintásnyira van...

2011. augusztus 23.
2.2261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Míg idehaza tűkön ülve várjuk, hogy testet öltsön az álom, amely 2007 óta kísért minket, s hogy alaposan felpaprikázzalak vele titeket, elárulom: a tengerentúli államok már javában fürödnek a Eidos Montreal nyújtotta örömökben, így az észak-amerikai régióban is, ahol éppenséggel ma jelent meg a Deus Ex: Human Revolution.
Advertisement

A kiadó Square Enix természetesen ez alkalommal sem tér el az sok évtizedes hagyománytól, s a jeles eseményt nagy örömünkre egy fantasztikus launch trailerrel koronázzák. Ezt itt lent meg is sasolhatjátok.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

A cyber-punk akció-RPG ugyan nálunk még várat magára, egészen 25-éig, azonban ez semmiképp sem vet gátat annak, hogy már most megcsodáljuk az in-game elemekben bővelkedő, magával ragadó trailert. Egyelőre nem fűztek hozzá semmi rendkívülit a készítők, de hiszen a lényeggel már időtlen idők óta tisztában vagyunk: a harmadik rész jó eséllyel a franchise egyik legnagyszerűbb felvonását képezi majd.

Korábban maga Sheldon J. Pacotti, az eredeti cím írója is pozitív véleményének adott hangot a Deus Ex: Human Revolution vonatkozásában, és őszintén reméli, beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.
Advertisement
4 hozzászólás

marco

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

Nem néz ki rosszul. Fíling megvan az tény.

válasz erre

Shade

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

Olvastam, sokan leszólták, hogy ronda a grafika. Erős szemüveget ajánlottam nekik, szerintem egy crysis 2 szintjét simán eléri.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

Ez iggggggen komoly!!!!

válasz erre

Braddock

12 éve, 7 hónapja és 4 napja

Ez a vidi baromi jó lett főleg a harci jelenetek!

válasz erre
Deus Ex: Human Revolution
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja