A The Day Before fejlesztői szerint a cím védjegye egy naptár alkalmazás készítőjénél van

2023. február 13.
35.9781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Day Before fejlesztője, a Fntastic újabb közleményt adott ki a zombis játék folyamatban lévő védjegyvitájáról, melyben azt állítja, hogy a névért harcoló másik fél megállapodást ajánlott fel, hogy megbeszéljék, merre mozduljanak az ügyben.

A fejlesztő most további részleteket közölt a játék neve miatt folyó védjegyvitáról, a közlemény három tényt közöl a megkereséssel kapcsolatban. Egyrészt a címhez fűződő jogok "tulajdonosa" egy naptár alkalmazás készítője, amelynek semmi köze a játékok kategóriájához, másrészt miután 2021-ben bejelentették a játékot, ő is át akarta venni a címet és előttük nyújtotta be a védjegyeket.

Harmadszor, kétértelműen felajánlotta, hogy felveszi a kapcsolatot velük, hogy megbeszéljenek valamit. "De mit? Mi harcolni fogunk. Az igazságban van az erő" - tette hozzá a Fntastic, így az még nem világos, hogy végül meg kell-e változtatnia a The Day Before nevét. A csapat a napokban kiadott egy másik közleményt is, "félretájékoztatást" emlegetnek, miután a CoD Zombies trailerrel hasonlították össze az ő előzetesüket és elég sok egyezés volt.

The Day Before fejlesztője, a Fntastic újabb közleményt adott ki a zombis játék folyamatban lévő védjegyvitájáról, melyben azt állítja, hogy a névért harcoló másik fél megállapodást ajánlott fel, hogy megbeszéljék, merre mozduljanak az ügyben.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ekkora idiótákat! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

És még ki is írják hogy mekkora lúzerek, egyszerűen nem hiszem el! röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ezek milyen ********* szánalmasak. röhögő smiley

válasz erre
The Day Before
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja