A rajongók 60 százaléka fejezte be a The Last of Us Part 2 kampányát

2020. október 08.
2.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kifejezetten magas végigjátszási aránnyal büszkélkedhet a The Last Of Us Part 2, a PSN Profiles adatai alapján ugyanis 60 százalékos aránnyal érték el a rajongók a What I Had to Do trófeát a játékban, ami a történet végigjátszása után jár.

Ez kifejezetten jó eredménynek tekinthető egy közel 24 órányi elfoglaltságot kínáló, kizárólag a történetre koncentráló videojátéktól, pláne annak fényében, ha összevetjük más Naughty Dog-játékokkal, hiszen a The Last of Us Remastered esetén 40 százalékos volt ez az eredmény, míg az Uncharted 4 kapcsán alig több mint 35 százalék.

Hogy más csapatok alkotásaival is összevessük ezt, a Doom Eternalt például a rajongók 39 százaléka játszotta végig, de a Ghost of Tsushima is csak közel 46 százalékig jutott el, tehát a 60 százalékos átlag kimagaslónak nevezhető a The Last Of Us Part 2 kapcsán.
The Last Of Us Part 2, a PSN Profiles adatai alapján ugyanis 60 százalékos aránnyal érték el a rajongók a What I Had to Do trófeát a játékban, ami a történet végigjátszása után jár.'>
3 hozzászólás

muki

3 éve, 10 hónapja és 1 napja

Hát ha már megveszi az ember, gondolom végig is akarja tolni... Legalábbis én így vagyok vele.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 10 hónapja és 1 napja

A másik két Naughty Dog játék volt PS plushoz... röhögő smiley A Ghost of Tsushimára nem tudok magyarázatot, azt még én se vittem végig, de ez az én hibán, nem a játéké. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 10 hónapja és 1 napja

Az azért elég korrekt szám! meglepett smiley

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja