A legendás kosaras, LeBron James és a Rick and Morty párosa is érkezik hamarosan a MultiVersusba

2022. július 23.
4.1701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Nemsokára további hősökkel bővül a Warner csapatalapú, különböző rajzfilmes, szuperhősös karaktereket felvonultató bunyós játéka, hamarosan ugyanis LeBron James és a Rick and Morty párosa is bekerül a játszható hősök közé.

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, tényleg bekerül a verekedős játékba a Space Jam: A New Legacy sztárja. A MultiVersusban LeBron egy igazi ultimate karakter lesz, aki ikonikus kosárlabda-mozdulataival, akrobatikus mozgásával és labdavezetésével kergeti majd az őrületbe az ellenfeleket. A kosárlabda játékos július 26-tól, a nyílt béta indulásától kezdve lesz elérhető.

A másik két bejelentett karakter szintén érdekesnek ígérkezik. Rick Sanchez, a magának való, mogorva tudós a megszokott fegyverével, a portal gunnal érkezik, továbbá meg tudja majd idézni ikonikus segítőit, a Meeseekeket. Morty Smith, az őrült doki unokája és segédje pedig különböző gránátokkal fogja elküldeni az ellenfeleket melegebb éghajlatra.

A dinamit duóból Morty augusztus 9-én, a Season 1 keretein belül debütál. (Sajnos azt még nem tudjuk, hogy Rick egészen pontosan mikor érkezik a játékba, ő is a Season 1-ben érkezik majd valamikor.) A MultiVersus nyílt béta július 26-án kezdődik, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, és PC-s platformokon tudjátok majd kipróbálni a Warner Bros. verekedős programját.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

muki

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Még meg sem jelent de már most egy nagy baromság ez a játék. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Nem túl izgalmas.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Hát ez a játék.... ez nagyon low.

válasz erre

zender

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

mit keres ez mobilokon kívül... meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

De hát ez egy gagyi ****. Kit érdekel? röhögő smiley

válasz erre
MultiVersus
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja