A következő Battlefield a legrealisztikusabb pusztítást hozná el

2024.01.13. 19:12
13.8251
Botyi profilja, adatai
Botyi
A korábban DICE LA néven ismert Battlefield stúdió, a Ripple Effect következő játéka a videojátékok legrealisztikusabb rombolási effektusait kívánja nyújtani, ez egy új álláshirdetésben olvasható.

A felhívásban az EA tulajdonában lévő fejlesztő egy vezető 3D-művészt keres, aki "segít az iparág legrealisztikusabb és legizgalmasabb pusztítási effektjeinek létrehozásában". A Ripple Effect egyike a franchise-on dolgozó több stúdiónak, amelynek a Battlefield 2042 kiábrándító megjelenését követően jelentősen átalakították a fejlesztését.

Az álláshirdetés meglehetősen formai és nem árul el túl sokat, de legalább tudjuk, hogy a következő Battlefield ugyanúgy a pusztítás fizikájára fog koncentrálni. Az egyelőre nem ismert, hogy mikorra várható a következő játék, de érdemes hozzátenni, hogy a Ripple Effect címéről még nem erősítették meg, hogy a sorozat következő fővonalas játéka lenne.
4 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Imádom ha látványosan vnnqkl megcsinálva az ilyen dolgok. Szerintem egyébként eddig sem volt szégyenkeznivalója a játéknak ezen a téren.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Helyes, várjuk várjuk!

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hát ez igazán jól hangzik, csak legyen is így!

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Roppant szép szavak, remélhetőleg így is lesz! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások