A Kotaku forrásai szerint az Xbox Scarlettből is lesz lemezmeghajtó nélküli változat

2019. december 04.
8.9731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ebben a generációban már meglépte a Microsoft, hogy lemezmeghajtót nélkülöző Xbox One-t dobtak piacra, a Kotaku értesülései alapján viszont úgy fest, hogy a következő generációban is várható egy ilyen húzás.

Nagyon sokáig pletykálták, hogy az Xbox Scarlettből két variáns kerül majd piacra: egyrészt az Anaconda, másrészt a Lockhart. Miután az idei E3 2019-en elkezdtek beszélni a konzolról, úgy hihettük, hogy mindössze egy masina lesz végeredményben, és a pletykák falsnak bizonyultak, azonban úgy fest, hogy valóban két változat lesz, csak éppen nem olyan drasztikus eltérés várható, mint rebesgették.

Merthogy korábban már felmerült, hogy lesz egy hagyományos konzol és egy streaming platform, illetve hasonló vad teóriák keringtek a neten, ám a Kotaku úgy tudja, hogy a Lockhart egy lemezmeghajtót nélkülöző gép lesz, de ez még nem minden, merthogy azt pletykálják, hogy gyorsabb CPU lesz benne, mind bármelyik másik konzolban, hovatovább SSD leledzik benne.

Ennek ellenére némileg gyengébb konzolnak vallják, mint a Scarlettet, merthogy míg azzal a 4K-t és a 60 FPS-t célozzák, addig a Lockharttal 1440p-t és 60 FPS-t lőttek be. Amikor az említett magazin munkatársai megpróbálták megszólaltatni a Microsoftot, a szóvivőjük mindössze annyit mondott, hogy nem kommentálják a spekulációkat és a pletykákat.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 9 hónapja és 14 napja

Játék nélkül senkinek nem kell.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 9 hónapja és 14 napja

Hát akkor abba igen komoly háttértár kell...

válasz erre

totyak

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Tommy írta:
De minek? A mostani is fillérekért megy mert a kutyának nem kell.
Sajnos pont, hogy alig olcsóbb, mint a meghajtóval rendelkező verzió, ezért nem kell senkinek. Adnák 30k-ért, vinnék a népek.

válasz erre

zender

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Érdekes hogy nem adják fel ezt a vonalat. Azt hittem, kapufa.

válasz erre

Tommy

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

De minek? A mostani is fillérekért megy mert a kutyának nem kell.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljaMagnumpi profilja