A képességekről és a harcrendszerről mesélt a Guerrilla a Horizon: Forbidden West kapcsán

2021. október 26.
66.8041
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogy közeledünk a Horizon: Forbidden West premierjéhez, a Guerrilla tájékoztatta a rajongókat néhány új képességről, amelyeket a játékosok a játékban a harcban és a felfedezés során használhatnak majd, beleértve a grapple-t és a siklóernyőt.
 

A PlayStation Blogon közzétett bejegyzésben a Guerrilla bővebben beszélt néhány új eszközről, amelyekkel a játékosok rendelkezni fognak, valamint azokról a tényezőkről, amelyek befolyásolták a Horizon: Forbidden West új harci döntéseit.

David McMullen vezető rendszertervező kifejtette, hogy egy új ugró mechanika lényegében lehetővé teszi Aloy számára, hogy felemelje magát bármilyen megugorható magasságú tárgy tetejére, amin van hely felhúzódni.

A szabad mászás képességével és a környezetünkhöz hozzáadott kapaszkodókkal kombinálva a felfedezés lehetőségei jelentősen megnövekedtek. A Pullcasterről és a Shieldwingről, a júniusban bemutatott két új eszközről is bővebben mesélt. A Pullcaster többfunkciós, és elsősorban úgy működik, ahogyan egy játékban elvárnánk egy kapaszkodóhorog működését.

Azonban van egy második funkciója is, mint egy csörlő, ami azt jelenti, hogy a játékos dinamikusan manipulálhatja, mozgathatja és elpusztíthatja a környezet tárgyait McMullen szerint. Továbbá a stúdió megvitatta a harcot érintő változtatásokat.

A Guerrilla teljesen újratervezte a Horizon: Forbiden West képességfáját, és olyan munkapadokat épített be, amelyek nagyobb fokú testreszabást tesznek lehetővé a játékosok számára a fegyverek kapcsán.
3 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Amíg függőleges falon nem tud futni, addig nekem semmi bajom a többi dologgal.

válasz erre

muki

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Néha egész fura olvasni hogy mennyit foglalkoznak a legkisebb apróságokkal is. Most konkrétan nem erre a játékra gondolok persze.

válasz erre

Santonio

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó sok mindent elárultak.

válasz erre
Horizon: Forbidden West
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profilja