A január is a Call of Duty és a Nintendo Switch győzelmével indult Amerikában

2021. február 16.
20.8361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az NPD aktuális hírei szerint januárban is a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Nintendo Switch dominálták az eladási listákat a tengerentúlon, így hiába érkezett az újgeneráció, az első helyezettek között ez egyáltalán nem vehető észre.

Annak ellenére sem, hogy az amerikai játékipar óriási rekordot döntött, lévén 4,7 milliárd dolláros bevételek születtek az év első havában, ami 42 százalékkal jobb eredmény, mint amit egy évvel ezelőtt produkált az iparág, a legnagyobb pluszt pedig a hardveres eladások hozták, 319 millió dollárt, ami 144 százalékkal több, mint tavaly januárban.

Utoljára ilyen jó eredmények 2011-ben voltak odaát, amikor 323 millió dollárt termelt a játékipar. A szoftverek terén egyébiránt a Call of Duty: Black Ops - Cold War abszolút elsőségét semmi sem tudta megdönteni, a dobogóra pedig az Assassin's Creed Valhalla és az Animal Crossing: New Horizons kerülhettek még fel.
Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Nintendo Switch dominálták az eladási listákat a tengerentúlon, így hiába érkezett az újgeneráció, az első helyezettek között ez egyáltalán nem vehető észre.'>
2 hozzászólás

muki

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nagyon el lett baltázva a nextgen rajt sajnos. Ugyanez volt anno PS3-nál is.

válasz erre

VaPe

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nincs PS5, veszik a Switchet! röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops - Cold War
22.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamuki profiljaGargameth profiljaBotyi profilja