Advertisement

A Capcom úgy véli, hogy túl olcsók a videojátékok

2023. szeptember 28.
9.7391
Advertisement
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem lesz túl népszerű a játékosok körében Haruhiro Tsujimoto, avagy a Capcom elnöke, aki nemrégiben olyan kijelentést tett egy interjúban, hogy szerény véleménye szerint túl olcsók manapság a videojátékok.
Advertisement

Emiatt úgy látja, hogy a jövőben nagyon jelentős drágulás jöhet majd az iparágban, aminek az oka nem más, minthogy az utóbbi években annyira megnövekedtek a videojátékok elkészítésének a költségei, hogy ha a Famicom-korszakhoz arányosítjuk a maiakat, akkor a játékszoftvereket gyakorlatilag minden kiadó áron alul értékesíti.

Mint elmondta, egy tripla-A kategóriás játék elkészítése ma már többszáz millió dolláros befektetést jelent egy kiadó részéről, miközben a végtermék eladási ára 50-70 dolláron áll már hosszú évek óta, ami rövid időn belül 80-100 dollárra emelkedhet az elnök szerint.
Advertisement
5 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 6 napja

Emberünk meg is alapozta a gyűlölet kampányt.

válasz erre

muki

2 hónapja, 6 napja


válasz erre

VaPe

2 hónapja, 6 napja

Hát ez a pali nagyon hülye.

válasz erre

DNS

2 hónapja, 6 napja

Szeretném én azt látni, mennyi megy azokból a bevételekből Haruhiro Tsujimoto számlájára. Valahogy az az érzésem, hogy így sem kell nagyon sajnálni. Sőt, ha csökkentenék az ő és más fejesek járandóságát, akkor könnyen lehet, hogy magára a fejlesztésre és a fix költségekre is jóval több jutna...

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 6 napja

Hát akkor a Capcom nagyon hülye.

válasz erre

 
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja