A Capcom felmérése szerint nagyon szeretnék a rajongók a Dino Crisis visszatérését

2024. április 02.
9.5771
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár van néhány olyan szunnyadó franchise a Capcom kínálatában, amelyek kapcsán nagyon örülnénk a visszatérésnek, a kiadó felméréséből azonban most kiderült, hogy van egy olyan cím, amit különösen akarnak a rajongók.

A kiadó ugyanis még februárban útnak indított egy Capcom Super Election névre keresztelt kérdőívet, amelyben a vállalat több alvó franchise kapcsán is kérdezte a rajongókat. Bár a kutatás csak április 12-én ér véget, a Capcom azonban már most közzétett egy címkefelhőt, amelyek a legnépszerűbb megjegyzéseket gyűjtötték ki a kérdőívből.

Mint kiderült, eddig több mint 200 ezren töltötték ki az űrlapot, és a Mega Man mellett a legtöbben a Dino Crisis után érdeklődtek benne, ami azt jelenti, hogy a rajongók igencsak örülnének, ha visszatérne közéjük ez a legendás sorozat.
5 hozzászólás

muki

1 hete és 6 napja

Szerintem ehhez nem is igazán kéne felmérés. Teljesen egyértelmű.

válasz erre

Kisember001

1 hete és 6 napja

Injustice 3 és Spyro 4 mellet egy RE típusú Dino Crisis Remake a legjobban vágyott be nem jelentett játékom!

válasz erre

Direktor

1 hete és 6 napja

Örülnék neki, simán jöhet.

válasz erre

rDAVE

1 hete és 6 napja

Simán megérdemelne a Dino Crisis 1-2 egy Resi szintű remake-et. Eleve minden PS1 legenda kapott már remake-et, remastered kiadást és/vagy sose állt le a sorozat; RE, Spyro, Crash, Final Fantasy, GT, Tomb Raider, Dragon Quest, Tekken, Tony Hawk, Rayman, Metal Gear Solid...

válasz erre

Gólem

1 hete és 6 napja

Inkább Mega Man!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja