A Blizzard visszaperelte a NetEaset

2023. május 27.
19.2331
Botyi profilja, adatai
Botyi
A hírek szerint a Blizzard Entertainment pert indított a NetEase Games ellen a szerzői jogok állítólagos megsértése miatt, ez azután történt, hogy a NetEase korábban már beperelte a Blizzardot, az új ügyet június elsején tárgyalják a fellebbviteli bíróságon Hangcsou városában.

Nemrég a NetEase ált bele a Blizzardba, méghozzá a Kínában megszűnt játékok visszatérítése miatt, most az utóbbiak szerzői jogok megsértésével vádolják a NetEaset. A Blizzard úgy véli, hogy a NetEase új játéka, a Nishuihan által indított World of Warcraft Veteran szerver túlságosan hasonlít az eredeti Blizzard World of Warcraft-hoz.

A NetEaset állítólagos szerzői jogi és védjegybitorlás, valamint tisztességtelen verseny miatt idézték bíróság elé. Az ügyről többet egyelőre nem lehet tudni, de az biztos, hogy a két óriás között nagy a feszültség, mióta a köztük lévő szerződés megszűnt. Amikor a Blizzard megkapta a keresetet azt közölte, közel 20 éves kínai működésük mindig nagyon pozitív és kellemes volt és "továbbra is a helyi játékosokat fogjuk szolgálni és megvédjük a jogaikat."
3 hozzászólás

fighterlaci

4 hónapja, 2 hete

Mint valami elbaszott focimeccs. Ide oda ide oda.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete

El van a gyerek ha játszik...

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ehhh cicaharc.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt