The Game Awards 2017 összefoglaló

2017. december 08.
79.1001
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az éjszakai órákban hivatalosan is lezajlott Geoff Keighley szervezésében a The Game Awards 2017, de mivel pénteken hajnali 2 órakor az alvás fontosabb teendőnek bizonyult, ezért inkább most elkészítettünk nektek egy összefoglalót, aminek részeként tömbösítve közöljük, hogy milyen bejelentéseket és friss információkat is kaptunk az eseményről. Lássuk is gyorsan:


Hogy rögtön a fontosabbakkal kezdjünk, a From Software az eseményen mutatta be soron következő játékának első teaser trailerét, ami rövid lett, és értelmezhetetlen, de a kínzóeszköz láttán ismét valamiféle brutális dologra számíthatunk, amihez a "Shadows Die Twice", vagyis az árnyékok kétszer halnak frázist kaptuk extraként, amiből egyelőre még mindig nem tudunk semmire sem következtetni. Nem tűnik egy Dark Souls 4-nek, az biztos.



Az eseményen mutatkozott be továbbá a World War Z, a hasonló címmel megjelent regény és mozifilm videojátékos adaptációja, melyet a Saber Interactive készít, a főszerepben egy akció-orientált zombis mészárlással PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, brutális mennyiségű zombival.



A korábbi pletykáknak megfelelően a Bandai Namco a The Game Awards 2017 során leplezte le a legújabb SoulCalibur-játékot, amely SoulCalibur VI címmel PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is készül, megjelenését pedig 2018-ra várhatjuk a jól ismert karakterekkel, mai grafikával és a jól megszokott intenzív bunyókkal.



A Nintendo is időzített egy bejelentést az éjszakai órákra, amiből rögtön kettő lett, lévén kiderült, hogy érkezik a régóta várt Bayonetta 3, amit első körben kizárólag Nintendo Switch-re várhatunk, és ha már így alakult, hát elhozzák az első két részt is a platformra, méghozzá egy csomagba zárva, 2018. február 16-ra időzítve.





A várakozásoknak megfelelően egy friss trailerrel gyarapodott a Hideo Kojima alkotásában készülődő Death Stranding is, ami rögtön egy 8 perces kedvcsináló lett, mely nemhogy kitisztítaná előttünk a képet, még jobban összezavar minket. A videó főszereplője ismét Norman Reedus, aki mellett olyan különleges dolgokat láthatunk a felvételen, hogy az egyszerre káprázatos és ijesztő is egyben. Megjelenési dátumunk továbbra sincs...



Szinén a várakozásoknak megfelelően jutott friss kedvcsinálóhoz az A Way Out, a Hazelight Studios különleges kooperatív akciójátéka, amelyben a két főhőst, Vincentet és Leót ismerhetjük meg alaposabban is, akiknek az oldalán az lesz a feladatunk, hogy közös erővel meglépjünk egy börtönből, és utána elmeneküljünk a rendőrök elől. A játék megjelenését 2018. március 23-án várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.



Friss trailerrel és bejelentéssel gyarapodott a The Game Awards 2017 alkalmából a Fortnite: Battle Royale is, amiről kiderült, hogy hamarosan egy új 50v50 fős játékmódot kaphat, amit természetesen annak rendje és módja szerint már meg is mutattak nekünk az alkotók. Az újdonság december 17-én érkezik, ha pedig ismerkednél vele, itt a remek alkalom:



A korábbi ígéreteket betartva a Bluehole csapata valóban a TGA részeként mutatta meg nekünk először a PlayerUnknown's Battlegrounds Miramar nevű sivatagos pályáját mozgásban is, így ha a korábbi képek és részletek nem voltak elegendőek, most ismerkedj meg a december 20-án érkező csatatérrel.



Újabb trailerrel gazdagodott a The Game Awards 2017 során a Media Molecule által készített Dreams is, amely a maga csodálatos álomvilágával ugyanolyan cuki élményt garantál nekünk, mint anno a LittleBigPlanet, kihasználva a PS4 minden képességét. Hogy valóban milyen álomszerű élmények várnak benne ránk, azt jól bemutatja az alábbi videó:



Bár Geoff Keighley egyenesen hajnalig váratta vele a játékosokat, de azért csak megérkezett a The Game Awards 2017 legjobban várt kedvcsinálója is, lévén friss trailert kapott a Metro Exodus, amitől szó szerint elakadt a lélegzetünk - pontosan úgy, ahogyan vártuk. Megjelenés jövő ősszel!



Beigazolódtak a korábbi feltevéseink a Sea of Thieves TGA-s szereplése kapcsán, a Rare kalózos akciójátéka ugyanis valóban kapott egy friss trailert az esemény alkalmából, de ami ennél is fontosabb, végre van pontos megjelenési dátum: az alkotás érkezését 2018. március 20-án várjuk!



Legendás Zelda sem maradt távol a The Game Awards 2017-től, a játékhoz ugyanis bemutatkozott a második expanzió, a The Champion's Ballad, amiről nem elég, hogy kaptunk egy megjelenést, megtudtuk azt is, hogy még ma megjelenik, így aki tonnányi extra tartalomra vágyik, nézegesse az eShop kínálatát.



Witchfire címmel a The Game Awards 2017 alkalmából mutatkozott be a The Vanishing of Ethan Carter alkotóinak legújabb FPS-játéka, ami egy elképesztően sötét fantáziavilágba vezet minket. A Witchfire nem egy sétálószimulátor lett, sokkal inkább egy Painkiller-szerű lövöldözés, ami első blikkre bizony lehengerelt minket. Ha téged is érdekel, ímhol az első trailer:



Fade to Silence címmel egy izgalmas újdonságot mutatott be a The Game Awards 2017 alatt a THQ Nordic és a Black Forest Games, mely egy ígéretes túlélőjáték lesz, a főszerepben egy poszt-apokaliptikus, szörnyektől hemzsegő világgal, melyben nemcsak túl kell élnünk a megpróbáltatásokat, hanem mindemellett biztonságos menedéket is kellene találnunk. A Fade to Silence PC-re, PS4-re és Xbox Oner-a érkezik jövő augusztusban, de számítógépeken december 14-én már elindul a korai változat a Steamen.



A 10 Chambers Collective csapata is friss bejelentéssel szolgált a The Game Awards-on, így bemutatták GTFO című négy fős kooperatív akciójátékukat, mely 2018-ban érkezik PC-re. Az alkotás a sajátosan sötét, sci-fi hatású és túlzás nélkül horrorisztikus világán felül egyelőre semmiféle extrával sem szolgál, de az intenzív akciók és a hangulat kedvelői biztosan nagy örömüket lelik majd benne.



A Campo Santo stúdiója is az éjszakai órákra tartogatta új játékának bejelentését, így a Firewatch alkotói bemutatták az In the Valley of Gods címre keresztelt belső nézetes kalandjátékot, amely egyenesen a húszas évek Egyiptomjába repít el minket, a főszerepben egy piramis felfedezésével és sötét titkaival. A játék első körben csak PC-re érkezik és 2019-ben számíthatunk rá.



A VR-játékok sem maradtak távol az idei The Game Awards-tól, lévén az Owlchemy Labs bemutatta a Vacation Simulator-t HTC Vive-ra, Oculus RIft-re és PlayStation VR-ra. A 2018-ban érkező alkotás nem hazudtolja meg nevét, a Job Simulator után itt ugyanis a nyaralást szimulálhatjuk majd egy trópusi szigeten, de inkább lássuk a gyakorlatban a lényeget:



A Squanch Games is a The Game Awards-ra időzítette az Accounting+ című VR-játékához kapcsolódó legújabb port bejelentését, az őrült alkotás ugyanis megjelenik PlayStation VR-ra is, a főszerepben egy rémálomszerű komédiával, ami egy kicsit olyan humort tartogat nekünk, amit a Ricky és Morty-ból megszokhattunk. Megjelenik december 19-én!



"Csak" ennyi bejelentés jutott idén a The Game Awards 2017-re, ami után mi csak egyetlen dolgoz kérdeznénk: mi a fene az az E3?
7 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 10 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 10 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

petrovicsz

6 éve, 10 hónapja és 5 napja

Durvább ez a felhozatal mint egy Gamescomon! meglepett smiley Van pár várós játék az már biztos!

válasz erre

totyak

6 éve, 10 hónapja és 5 napja

Lesz pár érdekes játék, de azért nem estem hanyatt. Kojima játéka értelmezhetetlen számomra. A Valley of Gods tetszik, meg a Way Out-ot is kinéztem már.

válasz erre

Maniac

6 éve, 10 hónapja és 6 napja

Direktor írta:
Hajnali 6-os cikk! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Maniac te nem alszol? röhögő smiley

Sea of Thieves: remélem a bejelentés után már nem érkezik minden nap fél órás videó hozzá. röhögő smiley

Witchfier nekem határozottan várós ez után a trailer után.

Egyébként összesítve: oké, tök jó hogy ennyi minden bemutatkozott, de én a díjazottakra vagyok kíváncsi, nem az új játékok bemutatkozására. Mindennek megvan a maga helye és én szeretem ha egy rendezvény azért van megrendezve, amiért ki van találva.
Mostanában nem. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 10 hónapja és 6 napja

Hajnali 6-os cikk! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Maniac te nem alszol? röhögő smiley

Sea of Thieves: remélem a bejelentés után már nem érkezik minden nap fél órás videó hozzá. röhögő smiley

Witchfier nekem határozottan várós ez után a trailer után.

Egyébként összesítve: oké, tök jó hogy ennyi minden bemutatkozott, de én a díjazottakra vagyok kíváncsi, nem az új játékok bemutatkozására. Mindennek megvan a maga helye és én szeretem ha egy rendezvény azért van megrendezve, amiért ki van találva.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 10 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja