Íme minden fontos bejelentés a gamescom 2020 nyitóceremóniájáról! - összefoglaló

2020. augusztus 28.
77.1651
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Lezajlott a Summer Game Fest eseménysorozat zárásaként szolgáló gamescom 2020 nyitóceremónia, aminek keretében több bejelentést, meglepetést, trailert és gameplay videót is villantott Geoff Keighley, és bár nem ez lesz az idei kedvenc eventünk, de show tekintetében kihozták a srácok az egész koncepcióból, amit lehet. Lássuk hát, hogy mik kerültek terítékre!


Indult az egész mizéria az idei nagy Activision pénzes zsákjával, ami történetesen Call of Duty: Black Ops - Cold War néven fut. Azontúl, hogy friss előzetessel gazdagodtunk, a fejlesztők nyomatékosították, hogy az alkotásban elágazó sztorira és többféle befejezésre számíthatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!




Következett utána egy új szoftver, az Unknown9 premierje, amiről mindössze annyit tudunk, hogy a Reflector Entertainment fejleszti, és várhatóan PC-re és a következő generációs konzolokon debütál. Ezután pedig darálás következik, nevezetesen a Doom Eternal: The Ancient Gods képében. Megjelenés október 20-án!



Robogunk tovább, egyenesen a BioWare háza tájára, akik a még mindig (!!!) korai produkciós fázisban lévő Dragon Age 4-et reklámozzák, továbbra is úgy, hogy a fejlesztők beszélnek, nuku gameplay. Eléggé aggasztó, hogy mi megy a csapatnál, de ebben a formában még évekig nem lesz semmi az egészből...



Hogy micsoda? A Vissza a jövőbe!-filmek Dokija a vásznon?! Vajon mit akar bejelenteni, egy új játékot a filmek alapján? Nem egészen: a Surgeon Simulator 2 mai premierjét lengeti be Christopher Lloyd, íme az új előzetes:



Geoff Keighley úgy konferálja fel a következő bemutatót, amire abszolút nem számítunk, és tényleg igaza lett: bemutatkozik a Bridge Construction: The Walking Dead, avagy a népszerű sorozaton alapuló, zombikkal megtömött élmény a hídépítős mókához.



Sok mindenre számítottunk a gamescom 2020-on, csak éppenséggel egy vadonatúj Sam & Max játékra nem. Márpedig a Happy Giant fejlesztőstúdió friss felvonáson ügyködik, csakhogy a csavar ezúttal annyi a receptben, hogy most VR-ban megy az ikonikus párós kalandja.



Rövidke geg jön a Crash Bandicoot 4: Its About Time-ról, de semmi extrát nem tudunk meg. Most a World of Warcraft: Shadowlands expanziója pörög, ráadásul egy meglehetősen hosszú kedvcsinálóval, de amit mindenképp érdemes tudni: 2020. október 27-én teszi tiszteletét a kiegészítő.



Ha minden jól megy, akkor az idei esztendő ünnepi szezonjában jelenik meg az Outriders, avagy a People Can Fly új RPG-lövöldéje, de ha ez nem lenne elég, akkor itt egy új előzetes is, ami alaposan meghozza a kedvünket az őrülethez:



Rövid emlékeztető arról, hogy megjelent a Hyper Scape és a Captain Tsubasa: Rise of New Champions, jön egy kis bemutató az egyelőre totál ismeretlennek ható Necromundáról, majd utána egy igencsak érdekes koncepció üti fel a fejét: íme a Teardown, a pixeles grafikával bíró, heist-tervezős program.



2021. február 21ére várhatjuk a sokak által tárt karokkal fogadott Little Nightmares 2-t, aminek örömére még egy friss előzetest is csináltak a srácok. Ezen éreztetik velünk a folytatásra jellemző atmoszférát és a gameplayt, ami vár ránk:



A WWE 2K Battlegrounds ezúttal totál árkád irányba viszi a pankrációzást, és ha minden igaz, akkor szeptember 18-án jelenik meg. Kisebb kedvcsinálóban részesül a Star Wars: Squadrons, ami ezúttal az űrhajózásra helyezi a hangsúlyt.



Újabb Star Wars produktum, viszont ezúttal a The Sims 4-hez kapcsolódóan. Felépíthetjük a házunkat a franchise-ra jellemző elemekből, fénykardozhatunk, jellegzetes világokban is járhatunk, no meg persze a megannyi lény sem marad ki. Megjelenés szeptember 8-án!



Az Annapurna berkein belül készülő 12 Minutes kapcsán igencsak izgalmas bejelentéssel szolgáltak a készítők, miszerint a szinkrongárda Willem Defoe-ból, Daisy Ridley-ből és James McAvoy fogja a karaktereket megszólaltatni.



Pár másodperc a Godfallról, pár pillanat a Warframe: Heart of Deimos expanzióról, majd robogunk is tovább az Override 2: Super Mech League-hez, ami konzolokon és PC-ken fogja tiszteletét tenni idén decembereben.



A Mafia: Definitive Editionhöz kapcsolódóan még mindig vannak aggodalmaink, miután ugyanaz a Hangar 13 formálja, akik a második és harmadik rész újrakeverését is, de a friss kedvcsináló ismét meggyőzött minket, hogy érdemes várni.



2021 elején fog megjelenni végül a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, nem idén októberben, cserébe azonban kaptunk trailert, amiben vannak gameplay snittek is. Valóban TPS-re vált a szoftver az elődökkel ellentétben...



Még mindig gyönyörűen fest az Age of Empires III: Definitive Edition, amihez kapcsolódóan jött egy előzetes és a premierdátum: október 15-én debütál a népszerű stratégia felújítása, de csekkoljátok a látnivalót is:



Pár pillanatnyi bevágás a The Dark Pictures Anthology: Little Hope-ról, majd jön a Chorvs nevű űrhajós mókáról pár jelenet, ezután pedig jön a nagy bumm, amire sokan vártunk: Fall Guys, második szezon! A középkori tematika mellett teszi le a voksát a következő évad.



A mai nappal mindenki számára elérhetővé válik a Wasteland 3, de azért az inXile Entertainment nem rest hirdetni, hogy lehet keresni a játékot a boltok polcain. A Medal of Honor: Above and Beyond következik, ami viszont olyan szintű VR-élményt prezentál, hogy könnyedén lehet belőle a következő Half-Life: Alyx. Premier az idei ünnepi szezonban!



A varázslásra épülő battle royale, a Spellbreak szeptember 3-án megjelenik minden platformon, ezután pedig jön a retro bomba: 30 év után visszatér a Turrican-széria! Nem tudni még, hogy miféle lesz az új etap, netán remaster vagy folytatás, de már most imádjuk.



November 10-én megjelenik a Destiny 2: Beyond Light kiegészítő, ami a Bungie világának következő nagy fejezete lesz. Ekkor sajnos rengeteg tartalomtól búcsút kell majd mondanunk, tekintve hogy a fejlesztők így kívánják felrázni az élményt.



A show végére hagyták a nagy bummot: vágatlan gameplay a Ratchet and Clank: Rift Apartból. Ugyanazt a küldetést láthatjuk, amit két hónapja, csak éppen hosszabb kivitelben, és ismét megbizonyosodhatunk róla, hogy elképesztő teljesítményt sajtol ki a PS5 SSD-jéből az Insomniac. A megjelenés kapcsán annyit árulkodtak, hogy valamikor a konzol premierje körül várható.



Ez lett volna hát a gamescom 2020 nyitóceremónia, mindenképp osszátok meg velünk, hogy mely címek nyűgöztek le a leginkább titeket, valamint mit hiányoltatok az eseményről!
7 hozzászólás

Vidoros

3 éve, 11 hónapja és 4 napja

Csakis a Turrican!!! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Vagy nagyon öregszem, vagy nem tudom mi van, de végignéztem és egyikre se mondom most azt hogy hűűűű de várom!!! szomorú smiley Kicsit hiányoznak a KOTOR-os idők...

válasz erre

Patrik94

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Turrican, Star Wars, Age of Empires, CoD. Ennyi.

válasz erre

VaPe

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Doom ehh, nagyon fincsi! mosolygó smiley Várós még a Turrican, kíváncsi leszek a Medal of Honorra, és persze szívesen tolom majd megint az Age of Empirest is. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Mafia és AOE3 a legvárósabb ezek közül nekem. Fura, mert mindkettő csak felújítás. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Turrican OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smiley De várom!!!

válasz erre

zender

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

SW a Simsben???? meglepett smiley Jajj.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2020
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja