Advertisement

Stardew Valley és egy kis aniMonológ!

2021. február 23.
47.7781
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
c0m1n65un profilja, adatai
c0m1n65un
Sziasztok!
 


A mai bejegyzés egyik jelmondata, hogy online kertészkedni igenis jó!

Sokáig tartottam magam, és messziről elkerültem a gazdálkodós játékokat, mondván, hogy hülyeség, és semmi értelme, de végül mégis beadtam a derekam, és a karácsonyi leárazás alkalmával beruháztam a Stardew Valleybe. És hát ez a cuki kis játék azóta megette az életem. Több mint 30 órám van eddig benne (plusz néhány óra a telefonos verzióba is, mert ennyire elkapott), és még csak a felszínét kapargatom a játéknak.

Szóval, ha nincs videó, akkor ezt akár ennek is be lehet tudni.

Nagyon nyugtatóan hat rám, és még friss levegőt sem kell közben szívnom, sőt megizzadni sem sikerül a gép előtt, csak kattintgatok és meg van a betevő falat.

A meglepő az, hogy motivál a játék a folytatásra, és megfelelően adagolja az újdonságokat, annak ellenére, hogy a legtöbb dolog már a kezdetektől elérhet, csak elő kell teremteni rá a pénzt.

A játék tulajdonképpen nagyon nagy hasonlóságot mutat a Sims sorozattal, tehát amíg a Sims-be a saját szappanoperánkat éljük át, itt kicsit a Farm, ahol élünk (már ha valaki még emlékezik erre a régi sorozatra) feeling-em van.

Pixel farm, pixel kukorica, pixel szomszédok, pixel barátok, pixel feleség, pixel gyerekek, ezt mind elérheted a játékba, már ha van időd kiülni.

Nyilván nem a Dark Souls-i nehézségekre kell számítani a Stardew Valleytől, csupán könnyed mókázásra, de engem, aki nagy Souls-like fan vagyok, ez abszolút nem zavar.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy pontosan hány óráig fog még lekötni, de a Sims 2-ből kiindulva (a többi Sims-től ez idáig sikerült távol tartanom magamat), még eltelik jó néhány óra, amíg ráunok.

Persze a játék előnye, hogy kevés helyet foglal, tehát valószínűleg még utána is a merevlemezemen marad, és néha, néha visszapillantok majd rá egy kis online kertészkedésre, elvégre pofon egyszerű az irányítás.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a monitor előtti testmozgást, főleg mert, a játék tartalmát tekintve, pofátlanul olcsó, ráadásul elég gyakran le is árazzák.

Mindenképpen szeretném megemlíteni, hogy folyamatban van az egyik saját játékom befejezése is. Semmi nagydologra nem kell számítani, de amint olyan állapotba kerül, akkor mindenképpen megosztom majd a csapattal.


Végezetül akkor térjünk rá az animációs "Youtuber karrieremre".

Bár ezen a területen sajnos nem történt nagy változás. Egy videót sikerült összehoznom. Kicsit kísérleteztem. Néhány apróbb újítást bevezettem, amelyek szerintem jót tettek a videó minőségének, de igazából a valódi áttörő újításokhoz, még mindig nem érzem magam késznek, tapasztaltnak, pedig már rengeteg ötletem van.

Remélem, azért látszik a fejlődés, még ha az tyúklépésekbe is jön el.

Egyébként képzeljétek el, kaptam egy állati Fanart-ot (a videó végén látható, de azért ide is beteszem), ami nagyon jól esett.


Stardew Valley és egy kis aniMonológ! - 2. képÍme, az elkészült videó! Fogadjátok szeretettel.Köszönöm, hogy újra időt szakítottá rám!
Nemsokára újra jelentkezem!
8 hozzászólás

c0m1n65un

1 éve, 11 hónapja és 27 napja

Mordorer írta:
Jöhetnél gyakrabban, igazán jó hangulatom lesz mindig a videóidtól.
Köszi! Sajnos az idő, és az ihlet hiány miatt van ritkábban videó. Folyamatosan töröm a fejem valami átmeneti tartalmon, amiket hetente tudnék csinálni, néhány óra alatt megvan, és valamelyest illik a csatorna profiljához, de eddig nem találtam rá a megfelelő megoldásra. Szívesen fogadok ötleteket.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 14 napja

Jöhetnél gyakrabban, igazán jó hangulatom lesz mindig a videóidtól.

válasz erre

c0m1n65un

2 éve, 20 napja

Patrik94 írta:
A zacskófejű az kicsoda?
Szia! Carnor a zacskófejű.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 21 napja

A zacskófejű az kicsoda?

válasz erre

c0m1n65un

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Tommy írta:
Kész vagyok a videóidtól.
Nagyon szépen köszönöm! Ez a cél!

válasz erre

c0m1n65un

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

petrovicsz írta:
Már hiányzott. Sikeresen lezsibbadtam, köszönöm.
Szívesen!

válasz erre

Tommy

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Kész vagyok a videóidtól.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 1 hónapja és 4 napja

Már hiányzott. Sikeresen lezsibbadtam, köszönöm.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljazol63 profilja