Mi a gond velem? Gondok az életemben...

2015. január 29.
26.7171
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
jezzahun profilja, adatai
jezzahun
Sziasztok! Akik nem bírják az ilyen blogokat azok bele se kezdjenek!


Mi a baj velem? sokan kérdezik maguktól, én is ezt teszem most.Amikor még mondhatni gyermek voltam minden egyszerűbb volt.Barátkozni,szórakozni,csajozni. Mára ez megváltozott. Felnőttem. Akkori barátaim 90%-a eltűnt az életemből,most van egy kemény mag akivel ugyan barátok vagyunk,de nem igazán találkozok a nagy részével mivel akár 100 kilométer is elválaszt minket egymástól.


Mi a gond velem? Gondok az életemben... - 1. kép



Van amely dolgozik,van amely nem ér rá,vagy épp akkor nem érek én rá amikor ő igen,mivel a családi kötelezettségeimet( mondhatni segítség,látogatás,stb) is meg kell ejtenem. A csajozásról ne is beszéljünk. Nekem aligha volt nagyon tartós kapcsolatom,mindig a csaj lépett ki a kapcsolatból amit sose értettem,mert mindent megtettem ami tőlem telhetett,de talán ez se volt elég.Ezek után csak olyan csajok jöttek akik csak játszottak velem. Az a gond hogy ez nekem nagyon szarul esett,azóta kiábrándultam a dolgokból. Nem megy a csajozás mint anno fiatalabb koromban. Akkor mondhatni más volt az egész. Mára én úgy látszik nem tudok az elvárásoknak megfelelni. Mindenki a kinézet alapján dönt előre,de megismerni senki se akar. Jó az a gyerek unaloműzésnek aki fizet 1-2 italt és le van szarva. Az a gond velem hogy mára belefáradtam mindenbe ami ismerkedésnek hívunk. Én nem járok diszkóba és egyéb ilyen, (bocsánat a kifejezésért) rib*ncképzőbe hogy felszedjek egy könnyűvérű nőcskét.(persze tisztelet a kivételnek) Nem az én zenei stílusom az ilyen,nem is tudnék 2 percnél tovább bent tartózkodni az ilyen helyeken.Hallgatok ugyan elektronikus zenét de csak olyat ami ténylegesen minőségi munka és nem olyan amit az ilyen klubok játszanak. Ha már testesebb az ember és ha nem szereti igazán a gépi zenét(rocker vagyok) akkor már semmibe kell venni és csak legyinteni egyet hogy ez egy lúzer senki? Pedig én szeretnék ismerkedni,de nem igazán találok olyan embert (legyen barátnőnek való vagy csak barátnak) aki ugyanazt a dolgokat szereti mint én. Rockzenét,a játékokat,fegyvereket na és persze az autókat... Vagy csak rossz helyen keresgélek. Ez is meglehet.

Nagyon szeretem az autókat, üzemanyag folyik a ereimben. Vannak ugyan olyan barátaim akik egy-két kritériumnak megfelelnek de mind "internetes" barátom.Úgy érzem hogy én már azért se igazán tudok ismerkedni mivel régebben annyi átverésen és megaláztatáson estem át,hogy így próbál az agyam védeni az újabb kudarcoktól hogy ilyenkor teljesen leblokkol. Lassan már senkiben se bízok(akiket ismerek azokban igen). Pedig nem vágyok sokra csak egy szerető partnerre(barátnőre) akivel el tudok ide oda menni és felvállalja hogy én igenis az ő barátja vagyok,akivel jól elszórakozok,oda lehet hozzá bújni vagy egy normális barátra akivel egy jót elbeszélgethetek,stb. Mindenki csak elhajt,lenéz mivel így nézek ki ahogy kinézek meg nem azt hallgatom amit ő,nem azt nézem amit ő és nem vagyok aki a mai trendeket betartja,figyeli,ismeri. Mára a világ ennyire elkorcsosult hogy aki nem csinál olyasmit amit a tévében lát annak nem lehet az életbe egy kis öröme? Nem vagyok a netes ismerkedés nagy híve,de próbálkoztam egy két társkereső oldallal(barátnő keresés) ami persze közelebb áll hozzám de mindenhol elő kell fizetni ilyen meg olyan csomagokra ami súlyos pénzekbe kerül. Így pénztelenül meg ez kilőve és nem is fizetnék ilyesmiért. Akik ismernek e oldalon tudják hogy nagy játékos vagyok aki a warezt nem tűri, aki megveszi a játékokat. Erre persze jöhet a válasz hogy miért baszom inkább el a pénz egy játékra és inkább nem megyek el szórakozni belőle? Mivel ez a sok-sok rossz dolog ami történt velem mára már egy ismerkedésre képtelen tagot csinált belőlem. Én vagyok mára a csöndes srác aki szótlanul ül itt-ott és semmi vizet nem zavar.

Változni szeretnék,de nem megy. Nincs ki lelket öntsön belém,nincs aki segítene bármiben is legyen akármilyen jó barátom. Nem úgy értem hogy nem segítenek a barátaim,mert az a pár akit személyesen ismerek segít ha gond van(persze bármilyen pénzgondban stb) de ők nem tudnak ezen a szorongásomon és mondhatni hibámon segíteni. Mára a "internetes" barátaim vannak lépéselőnyben abból több van mint normális "élő" barátból. Miért? Mert talán az internet arctalan,nem kell görcsölni a dolgokon,játszunk együtt vagy van közös téma amelyet gép előtt egyszerűbb megbeszélni. Úgy érzem a világ ellenem van. Pénztelenség, barátnő és új barátok nélkül, kevés internetezési idővel. Lehet kérdezni hogy ha már nincs munkám akkor miért nem tudok jobban netközelben lenni és a élő barátaimmal találkozni? Mennék én dolgozni,de olyan munkát nem adnak amit én tudnék élvezni. Utcaseprőnek pedig nem megyek semmi pénzért. Nem azért mert lenézném azokat a munkásokat akik ezt végzik,nem vagyok képes rá aprópénzért minden nap az utcát járva takarítani bármilyen időben.Volt is melóm de elszámolási gondok miatt azt ott hagytam,a suli miatt pedig nem igazán tudok normálisan dolgozgatni mivel 3 napot járok a héten délután. Hétfőn,kedden és csütörtökön. Választanom kell. Suli vagy meló. Mindkettő kellene,de nem lehet vagy csak nehezen lehetne megoldani.

Számomra nincs már a netezésben se semmi jó. Játszani szeretek,az legalább leköti a tudatomat és nem arra gondolok hogy miért nem kedvel senki.Ott el tudok érni olyan dolgokat ami engem boldoggá tesz. Persze tudom hogy ez nem igaz,vannak emberek akik mondhatni "szeretnek" de hát én mit tudok az ilyennel kezdeni ha csak mondják? Ritkán tudok netes barátokkal kommunikálni is mivel napi 1-2 óra net ami meg van nekem szabva,persze akkor amikor mindenki dolgozik és suliban van és akkor kivel beszélhetnék? Senkivel. Sajnos egyre kevésbé érzem azt hogy mostanában tudnék bárkivel is ismerkedni. Le kellene küzdeni ezt a szorongásomat,ami egyedül sajnos nem megy. Antiszociális lettem. Belátom. Pedig én egy normális embernek érzem magam,próbálok mindenkivel kedves és normális lenni,de ez nagyon nehéz. Lenéznek az emberek. Nem érzem magam pedig antiszociálisnak. De a pénztelenség nagyon nagy úr. Nem tudok beülni sehova mivel ingyen nem adnak semmit, így az ismerkedés is minimálisra esik számomra. Ha lenne aki ki tudna húzni ebből annak nagyon örülnék. Nem vagyok depressziós,nem is érzem magam annak.

Már annyi dolgot leírtam hogy már én is belekavarodtam,ha véletlen valaki nem értené akkor elnézést.

Miért írok ilyesmit le egy gamer oldalon? Nem tudom. Talán mert a GC a második családom. Tudom hogy ez nem ide illik és full negatív az egész dolog,de valakinek le kell írnom a gondomat. Meg akarom változtatni a dolgokat,de így egyedül nem megy. Kell hozzá segítség. Talán ez egy segítségkérés mindenki felé vagy csak úgy érzem hogy unatkozok és valamit le kell írnom? Nem is tudom. De remélem hamarosan megváltozik minden. Lesz végre egy lány akivel élhetem az életem,lehet több barátom akik normálisak és persze a "internetes" barátaimmal is végre tudok majd személyesen találkozni. Ezek az életcéljaim a magánéletemben. Fura az életem. Unalmas, úgy érzem már pazarolom az időmet a semmivel. Lehet hogy kicsit átláthatatlan az egész,de próbáltam úgy leírni a dolgokat hogy értse mindenki. Lehet hogy valami rinyagépnek tűnök,pedig nem vagyok az. Nincs kinek a gondot leírni vagy elmondani mivel nem sokan vesznek komolyan. Még mielőtt olyasmire gondoltok hogy én öngyilkos dolgokra gondolnék.. eszembe sincs... Miért is lenne? Merthogy a élet így kibasz velem? Sok-sok ember lett ilyenek miatt öngyilkos,de én nem leszek,nem is tudnék. Csak a gyáva ember csinál ilyesmit.

Inkább megpróbálom a változást ami ugye nem lesz egyszerű. Segítsetek!!!! Sok sikert kívánok magamnak. Elnézéseteket kérem hogy loptam 5-10 percet az életetekből ezzel a bloggal.. Reménykedek hogy egyszer erre a korszakomra is csak nevetve gondolok.
De lehet hogy nem is ez a gond.. De hogy mi.. azt nem tudom.

Örülök is azért hogy van egy két arc akit barátnak nevezhetek az oldalon. Legfőbbképpen Marco-t de ott van rDAVE bácsi is akit bírok mint egy jófej barátot :) Tutira átpattanok hamarosan Vásárhelyre és megiszunk valamit.. :) Meg persze akiket még nem írtam ide. Csirkee és minden olyan GC tag aki normális és barátkozós.
Jobb is lett a kedvem hogy kiírtam magamból ez a sok rosszat.
:)
Továbbá is próbálok maradni a ti normális Jezzátok.. :)
Remélem nem hangzik rosszul.. :)
Sziasztok!
11 hozzászólás

iPet

9 éve, 11 hónapja és 10 napja

Neuroticnak teljesen igaza van abban, hogy senki sem fog tudni ezeken változtatni, csak Te. Más nem akarhatja a változást helyetted. Ne értsd félre azokat, amiket leírok, nem kioktatni szeretnélek, de ahogy így olvastam, a legtöbb dologban Te is bőven hibás vagy. Ha fontosak a barátaid, emeld fel magad a kanapédból és keresd őket. Könnyű a lányokra ráhúzni olyan általános dolgokat, hogy nem vágynak egy normális pasira, meg teljesen elment az eszük a sok tévétől meg ilyenek. Nem azt mondom, tényleg van jó pár agybeteg köztük, akik a pénzedre és a státuszodra hajtanak, viszont ezekkel meg vagy nem kell foglalkozni, vagy pedig ki kell használni, hogy okosabb vagy náluk. Hidd el nekem, még a legtündéribb lány is megérzi, ha nem érzed jól magad a saját bőrödben és jogosan merül fel benne a kérdés, hogy miért szenvedjen egy olyan sráccal, aki igazából nem érzi jól magát és őt tekinti Teréz Anyának.

De hogy a kockaságnál maradjak, vizsgáld meg magadat alaposan. Nem vagy elégedett a külsőddel? Tessék akkor elmenni az edzőterembe, fogadj fel egy személyi edzőt. Nincs rá pénzed? Akkor menj el heti ötször futni és figyelj arra, hogy mit eszel, vagy pedig add el a játékaid és költsd a pénzt ezekre a dolgokra. A sport egyébként nagyon sok segítséget tud nyújtani: nem kell rommá gyúrnod magad, ugyanakkor sokkal magabiztosabb leszel tőle, ami az ismerkedéshez elengedhetetlen. Én sem vagyok híve a netes ismerkedésnek, ugyanakkor ha már erre "vetemedsz" legyél férfi, fizess elő mondjuk egy hónapra és próbáld ki. Ha nem teszel az ismerkedésért semmit, akkor ne is várd el, hogy a lányok majd maguktól a lábaid elé omlanak. Nincs azzal semmi gond, hogy nem vagy Brad Pitt, ugyanakkor építs az erősségeidre. Elárulom: a legtöbb lány nagyon szereti az intelligens pasikat. Szóval ezen tényleg csak Te tudsz változtatni.

válasz erre

jezzahun

9 éve, 11 hónapja és 14 napja

köszönöm nektek minden leírt szót... megpróbálom a jó dolgokat nézni. Nem vagyok túlságosan kétségbe esve de azért nem olyan jó ahogy most megy e ügyben az életem. Nekem mi lenne a jó munka? hát az nekem tök mindegy milyen meló csak ne aprópénzért(aka 40 ezerért) kelljen kihajtani a belem.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 11 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

csirkee

9 éve, 11 hónapja és 14 napja

Én mint csaj azt mondom, hogy a mai kis csitrik az MTV-n nőttek fel és szerintük az a menő csávó és az a jó csávó, aki bunkó velük, kihasználja őket és üres a feje, max van kocka hasa. Degenerált egy generáció az, ami most kezd felnőni és én nagyon örülök annak, hogy még előtte születtem, mert szégyen ahogy kinéznek a "kislányok" és azok a fiúk... Te jó úr isten. Tuti apa komplexusom lenne a helyükben röhögő smiley

Fel a fejjel Jezza, találsz majd valakit. A lényeg, hogy olyan helyen keresd. Pl menj rock koncertekre és ott csak rocker csajokkal fogsz talizni, akik meg azért még normálisak is.

Vagy ajánlom a jó kis könyvtárakat mosolygó smiley ott igazi okos csajokkal tudsz talizni, akik értelmesek és nem a külsőt nézik.

válasz erre

Kekmedve

9 éve, 11 hónapja és 14 napja

Fel a fejjel Jezza, nézz előre! mosolygó smiley

válasz erre

wegh

9 éve, 11 hónapja és 14 napja

Sajnos szerintem is nagyon igazad van Jezza. Az általad leírtak nagy része rám is igaz, annyi különbséggel, hogy én nem keresem az emberi kapcsolatokat annyira. Elvagyok magam és ez nem is zavar engem, de így "külső" szemlélődőként jól meg tudom figyelni az ismerőseim között is ezt a folyamatot. Az emberek jönnek mennek az életben, ha szerencséd van akkor a legjobbak melletted maradnak mosolygó smiley Fel a fejjel, lesz ez jobb is.

válasz erre

Neurotic

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Egyvalaki tud rajtad segíteni az pedig te vagy! Sajnos rinyálással nem nagyon lehet a dolgokon változtatni, nekem se nagyon sikerült még soha mosolygó smiley De nem vagy egyedül a problémáiddal. Ahogy mások hatással vannak ránk úgy mi is hatással lehetünk másokra, de a világot megváltoztatni csak nagyon nehezen lehetne. Magyarul vannak amik/akik úgy működnek ahogy és ezen maximum ők tudnak változtatni.

A csajokról annyit, hogy te is olyanra mozdulsz rá aki neked tetszik. Szóval csak találnod kell valakit akinek te bejössz. Na ez lenne az elmélet, sajnos a gyakorlatban ez teljesen máshogy működik röhögő smiley A lányok szeretik a hiúságukat legyezgetni valakivel és csak azért hülyítenek simán valakit mert megtehetik. Erre Steven macskás, gombolyagos metaforája tökéletes megoldás ... szóval ne legyél legyező meg gombolyag, ez a lényeg! röhögő smiley

Ha pénz kell sajnos dolgozni kell, és azt ami van és amiért pénzt adnak. Hogy a világ hogy működik és miért is csinálja rosszul arról egy egész regényt tudnék írni, de nem fogok röhögő smiley A lényeg, hogy mindenért meg kell dolgozni, ha tetszik ha nem. Amúgy mi lenne az a meló amire azt mondanád, hogy szeretnéd csinálni?

válasz erre

rDAVE

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nincs veled gond, lehet egyedül érzed magad, de ha tudnád mennyien lennének képesek ugyanilyen blogot írni... mosolygó smiley Ez olyan, mint mikor egy lineáris játék hirtelen openworld lesz és nincs hozzá help. Csak, hogy elég kocka maradjon azért a kommentem... röhögő smileyröhögő smiley Ha nem adod fel, akkor megtalálod a kiutat. Túl sok tanáccsal nem tudok szolgálni, én sem vagyok sokkal előrébb, viszont piára és beszélgetésre mindig kapható vagyok, még ha nem is vagyok jó társaság. röhögő smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Jezz megértelek , nagyon sok minden az én életembe is így történik pedig 29 vagyok,de bízom benne az életben fordul a kocka és ha kicsivel is de jobban alakulnak dolgok.
Voltak akik azt hitték rólam a külsőm alapján hogy egy nagyképű bunkó arc vagyok ,de mikor elkezdtem dumcsizni más kép jött le neki és meg is mondták páran,hogy voltak előítéleteik ám azok leomlottak velem szemben.
Szóval Fel a fejjel. mosolygó smiley

Marco jól írta, csajok nagy többsége nagyon fura lett.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nagyon őszinte blog, köszönjük hogy megosztod velünk ezeket az érzéseket!

Jezza, ahogy növünk fel, természetes folyamat, hogy a barátok, haverok eltávolodnak tőlünk, illetve eltávolodunk egymástól, hiszen alapjaiban változnak meg az érdeklődési körök, az igények és el is költözünk másfelé.

Kialakulnak újabb kapcsolatok majd, amikor az életed egy újabb stabil szakaszához érkezik (a suli nem az általában - annál inkább az utána következő időszak), új barátokkal. Ez mindig így van.

A csajok hmmmm, nos az más kérdés. Bizony fura világot élünk most, nem akarok kritizálni ezügyben senkit, de tény hogy a csajok eléggé megváltoztak.

Fel a fejjel, itt vagyunk és ha a GC a második családod, akkor érezheted azt is hogy nálunk mindig itthon vagy! mosolygó smiley

Ne szomorkodj, gémelj. kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja