Maci a seregben és egy kis Speedpainting

2020. január 22.
32.7901
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
c0m1n65un profilja, adatai
c0m1n65un
Sziasztok!
 

Az elmúlt két hétbe sikerült betartanom az általam kitalált rendszert, és ez által az életem egy fokkal stabilabbá is vált.
Szabadidőm az nem sok van, de legalább igyekszem hasznosabban tölteni.
Először egy Speedpaint videót készítettem, mert tudtam, hogy az kevesebb időt igényel. Az elmúlt hónapokba a drawing pad-am úgyis gyakran túlórázik.
Az alapötletem az volt, hogy egy a festékszórós művészek munkáira emlékeztető valamit hozok össze, és tulajdonképpen sikerült is, enyhe kisherceg borítós áthallással. A végeredmény érdekes lett!
Kicsikét azért alulértékeltem egy ilyen videó elkészítésének az idejét. A kép körülbelül 80 perc alatt készült el, majd a felvételt konvertálnom kellett, hogy egyáltalán hozzányúlhassak! Ezután jött a gyorsítás, és a megvágás, hogy végül kemény 3 perc legyen a kész videó!A múlt hétre egy újabb videojátékos projektet szántam, és hála a steam pöcegödrének találtam valamit, amivel tudtam dolgozni.
A játék neve BEARS, VODKA, BALALAIKA! Sokat eláruló név nem igaz, ráadásul csak 2 dollár, ami azért a minőségről is árulkodik! Láttunk már lényegesen jobb flash játékokat is, de azért a poén kedvéért érdemes volt vele egy próbát tennem. Egy videóra, meg egy Refund-ra tökéletes volt. A játékba egy szovjetek oldalán harcoló medvével vagyunk, aki a hordákba rátörő nácikat lövi halomba! Az életet vodkásüvegek kiürítésével lehet újratölteni, és még előkaphatjuk pengetős hangszerünket is, csak úgy, haszna nincs, de van, meg bugok is, nem is kevés.
Összevicsorított fogakkal rögzítettem belőle több mint húsz percet, majd minden írói vénámat, és kreativitásomat elővéve, igyekeztem valami érdekeset, vicceset, vagy legalább valami értékelhetőt kihozni belőle. Végül elkészült a MACI A SEREGBEN című elmebaj videó formátumban! Jó projekt volt, csak az alapanyag hagyott némi kívánnivalót maga után!

Itt a kész videó:Az előttem álló két hét elég fárasztó lesz, de igyekezni fogok, hogy betartsam a heti rendszerességű videókat!
5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 6 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

c0m1n65un

2 éve, 9 hónapja

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

válasz erre

Hentes

2 éve, 9 hónapja és 1 napja

Nagyon beteg! És igazán vicces lett!

válasz erre

Tommy

2 éve, 9 hónapja és 1 napja

Nagyon király ahogy megmutatod a készítést.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 9 hónapja és 5 napja

Megint tök jó vidi! Szeretem őket.

válasz erre

 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

zender profiljaGargameth profiljaMikee profilja